El fulletó que l’Ajuntament va fer repartir 

  • El portaveu municipal de Cs, José Manuel Álvarez:“Van fer que els nens repartissin unsflyers* on el nom del Carnestoltes era Llibertat Presos Polítics

Girona, dimecres 14 de febrer de 2018.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, ha carregat contra el govern municipal després que aquest hagi “fet que la colla guanyadora del carnaval 2017 reparteixi propaganda separatista” durant l’enterrament de la sardina celebrat el passat dilluns. “Van fer que els nens repartissin uns flyers on el nom del Carnestoltes era Llibertat Presos Polítics escrit a l’inrevés”, ha explicat.

Álvarez, assegura que “hi ha pares que ens han dit que ho denunciaran” perquè “ningú havia acordat repartir aquest fulletó ni els havien informat que ho haurien de fer”. Per al regidor, aquesta decisió del govern municipal “és una politització intolerable” d’una festa que “hauria de ser de tots i per a tots”.

Per això, el polític taronja demanarà “responsabilitats” i exigirà al govern municipal “que informi del nombre de fulletons que van repartir, el preu i com els van pagar”. A més, també reclama “una disculpa pública” perquè “han enganyat els nens” i ha recordat al govern que “vostès són els primers que van fer unes xapes dient Per Carnaval no tot s’hi val”.

 

 

Cs Roses denuncia que el Ayuntamiento hizo que la peña ganadora del carnaval 2017 repartiera propaganda separatista

  • El portavoz municipal de Cs, José Manuel Álvarez:“Hicieron que los niños repartieran unosflyers* donde el nombre de Carnestoltes era Libertad Presos Políticos”

Girona, miércoles 14 de febrero de 2018.- El portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Roses, José Manuel Álvarez, ha cargado contra el gobierno municipal después de que este haya “hecho que la peña ganadora del carnaval 2017 reparta propaganda separatista” durante el entierro de la sardina celebrado el pasado lunes. “Hicieron que los niños repartieran unos flyers donde el nombre de Carnestoltes era Libertad Presos Políticos escrito al revés”, ha explicado.

Álvarez, asegura que “hay padres que nos han dicho que lo denunciarán” porque “nadie había acordado repartir este folletín ni les habían informado que lo tendrían que hacer”. Para el regidor, esta decisión del gobierno municipal “es una politización intolerable” de una fiesta que “tendría que ser de todos y para todos”.

Por eso, el político naranja pedirá “responsabilidades” y exigirá al gobierno municipal “que informe del número de folletines que repartieron, el precio y como los pagaron”. Además, también reclama “una disculpa pública” porque “han engañado a los niños” y ha recordado al gobierno que “ustedes son los primeros que hicieron unas chapas diciendo En Carnaval no todo vale”.