• La portaveu municipal, Míriam Pujola, lamenta que els convergents hagin volgut portar el canvi de nom de la plaça Constitució “per la porta del darrere i 20 minuts abans del ple”

Girona, dilluns 12 de febrer de 2018.- La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha lamentat que el govern convergent hagi presentat “per la porta del darrere” el canvi de nom de la plaça Constitució per plaça 1 d’octubre. “El govern municipal no només ha canviat de nom una plaça, ha faltat el respecte a tots els que no pensen com ells”, ha assegurat la regidora.

I ha explicat que Ciutadans (Cs) havia advertit al secretari que el canvi de nom no es podia aprovar en el plenari municipal per no ser l’òrgan competent. No obstant això, i després d’excloure el punt, el govern ha convocat una Junta de Govern Local d’urgència “20 minuts abans del ple” per aprovar aquest canvi i presentar-lo al plenari via moció d’urgència.

“Han volgut carregar-se un símbol que és de tots” perquè “el que volen és continuar dividint els ciutadans i ciutadanes de Girona”, ha insistit Pujola. “No han fet un acte reivindicatiu, el que volen és demostrar poder”, ha puntualitzat la regidora, abans de recordar que hi ha “milers” de gironins que no estan d’acord amb aquest canvi com prova “la manifestació” que va tenir lloc ahir a la ciutat i en la que van intervenir “nombrosos barris de la ciutat”.

 

 

Míriam Pujola: “El gobierno municipal no sólo ha cambiado de nombre una plaza, ha faltado el respeto a todos los que no piensan como ellos”

  • La portavoz municipal, Míriam Pujola, lamenta que el gobierno haya querido traer el cambio de nombre de la plaza Constitución“por la puerta de atrás y 20 minutos antes del pleno”

Girona, lunes 12 de febrero de 2018.- La portavoz del grupo municipal de Ciudadanos (Cs) al Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha lamentado que el gobierno convergente haya presentado “por la puerta de atrás” el cambio de nombre de la plaza Constitución por plaza 1 de octubre. “El gobierno municipal no sólo ha cambiado de nombre una plaza, ha faltado el respeto a todos los que no piensan como ellos”, ha asegurado la regidora.

Y ha explicado que Ciudadanos (Cs) había advertido al secretario que el cambio de nombre no se podía aprobar en el plenario municipal por no ser el órgano competente. Sin embargo, y después de excluir el punto, el gobierno ha convocado una Junta de Gobierno Local de urgencia “20 minutos antes del pleno” para aprobar este cambio y presentarlo al plenario vía moción de urgencia.

“Han querido cargarse un símbolo que es de todos” porque “lo que quieren es continuar dividiendo a los ciudadanos y ciudadanas de Girona”, ha insistido Pujola. “No han hecho un acto reivindicativo, lo que quieren es demostrar poder”, ha puntualizado la regidora, antes de recordar que hay “miles” de gerundenses que no están de acuerdo con este cambio como prueba “la manifestación” que tuvo lugar ayer a la ciudad y en la que intervinieron “numerosos barrios de la ciudad”.