Castel i Sánchez al mercat d’Olot

· El candidat de Cs per Girona, Jean Castel, recorda a Olot que només votant Ciutadans hi ha “garantia de formar un govern de sentit comú i responsabilitat”

Olot, dilluns 18 de desembre de 2017. El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, ha advertit que el PSC pot facilitar “un govern separatista” reeditant un tripartit i ha demanat “responsabilitat” als partits constitucionalistes per “sumar” un nou govern transversal. Davant d’aquest panorama Castel ha recordat que el partit taronja és l’única “garantia de formar un govern de sentit comú i responsabilitat que es preocupi pels problemes reals dels catalans com la sanitat, l’educació o els serveis socials”.

Castel ha afegit que “si els indicatius del PSC a les comarques gironines son les contradiccions que manté a l’Ajuntament de Girona és que no té una idea clara” en tant que va votar a favor d’una moció per aturar el 155 i una altra en la que acceptava que la plaça de la Constitució de la ciutat passi a anomenar-se plaça 1 d’octubre, “si bé va haver de rectificar dies després dient que s’hi oposaria en la votació final”.

El diputat ha fet aquestes declaracions després de visitar el mercat municipal d’Olot per explicar el projecte de Ciutadans. “Un projecte que busca la recuperació econòmica i social, la recuperació de la convivència i el retorn d’oportunitats per a tots els catalans”, ha indicat abans d’assegurar com “hem copsat al carrer la preocupació de la gent per la feina, l’educació, les llistes d’espera en residències i la falta d’oportunitats”.

 

 

Jean Castel (Cs) advierte que los socialistas pueden facilitar “un gobierno separatista” reeditando un tripartito

 • El candidato de Cs por Girona, Jean Castel, recuerda en Olot que sólo votando Ciutadans hay “garantía de formar un gobierno de sentido común y responsabilidad”

Olot, lunes 18 de diciembre de 2017. El candidato de Ciutadans (Cs) por Girona a las elecciones autonómicas, Jean Castel, ha advertido que el PSC puede facilitar “un gobierno separatista” reeditando un tripartito y ha pedido “responsabilidad” a los partidos constitucionalistas para “sumar” un nuevo gobierno transversal. Ante este panorama Castel ha recordado que el partido naranja es la única “garantía de formar un gobierno de sentido común y responsabilidad que se preocupe por los problemas reales de los catalanes como la sanidad, la educación o los servicios sociales”.

Castel ha añadido que “si los indicativos del PSC en las comarcas gerundenses son las contradicciones que mantiene en el Ayuntamiento de Girona es que no tiene una idea clara” en cuanto que votó a favor de una moción para parar el 155 y otra en la cual aceptaba que la plaza de la Constitución de la ciudad pase a denominarse plaza 1 d’octubre, “si bien tuvo que rectificar días después diciendo que se opondría en la votación final”.

El diputado ha hecho estas declaraciones después de visitar el mercado municipal de Olot para explicar el proyecto de Ciutadans. “Un proyecto que busca la recuperación para todos los catalanes”, ha indicado antes de asegurar cómo “hemos captado en la calle la preocupación de la gente por el trabajo, la educación, las listas de espera en residencias y la falta de oportunidades”.