· El candidat de Cs al Parlament per Girona assegura que Ciutadans és “la garantia d’un futur polític que aporti solucions” als problemes de tots els catalans

Blanes, dissabte 16 de desembre de 2017. El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament per Girona, Jean Castel, ha manifestat la necessitat “urgent” de realitzar“noves convocatòries de Mossos d’Esquadra” perquè en l’actualitat “arrosseguem un dèficit d’agents policials”. Així ho ha indicat durant la visita a la carpa de Cs a Blanes aquest matí.

Castel ha insistit en la necessitat de dotar la policia autonòmica de nous efectius “perquè en determinades poblacions també les policies locals estan sota mínims” i en llocs turístics, com Blanes i Lloret, el reforç policial resulta imprescindible durant l’època estival, quan augmenta exponencialment la població. “Cal un govern que prioritzi un pressupost que doni viabilitat a convocatòries reals i efectives”, ha reiterat.

Per al candidat taronja, “Ciutadans és la garantia d’un futur polític que aporti solucions” perquè “té un programa que no distingeix entre catalans” i se centra “en els que ens preocupa a tots: educació, sanitat i dependència”. Per aquesta raó ha apel·lat al vot per Inés Arrimadas com a “garantia de futur i oportunitats”.

 

 

 

Jean Castel (Cs): “Es urgente hacer nuevas convocatorias de Mossos porque arrastramos un déficit de agentes policiales”

 • El candidato de Cs al Parlament por Girona asegura que Ciutadans es “la garantía de un futuro político que aporte soluciones” a los problemas de todos los catalanes

Blanes, sábado 16 de diciembre de 2017. El candidato de Ciutadans (Cs) al Parlament por Girona, Jean Castel, ha manifestado la necesidad “urgente” de realizar“nuevas convocatorias de Mossos d’Esquadra” porque en la actualidad “arrastramos un déficit de agentes policiales”. Así lo ha indicado durante la visita en la carpa de Cs en Blanes esta mañana.

Castel ha insistdo en la necesidad de dotar a la policía autonómica de nuevos efectivos “porque en determinadas poblaciones también las policías locales están bajo mínimos” y en lugares turísticos, como Blanes y Lloret, el refuerzo policial resulta imprescindible durante la época estival, cuando aumenta exponencialmente la población. “Hace falta un gobierno que priorice un presupuesto que dé viabilidad a convocatorias reales  y efectivas”, ha reiterado.

Para el candidato naranja, “Ciutadans es la garantía de un futuro político que aporte soluciones” porque “tiene un programa que no distingue entre catalanes” y se centra “en lo que nos preocupa a todos: educación, sanidad y dependencia”. Por esta razón ha apelado al voto por Inés Arrimadas como “garantía de futuro y oportunidades”.