• La candidata de Cs a la Generalitat expressa, en una visita a Figueres, tenir “ganes que el 21D la il·lusió i el sentit comú omplin les urnes amb vots taronges”

Figueres, divendres 15 de desembre del 2017. “Ciutadans és l’única força que pot guanyar als partits separatistes en les urnes i liderar una alternativa a Catalunya”. Així ho ha dit la candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat i portaveu nacional del partit, Inés Arrimadas, que ha demanat “no deixar passar l’oportunitat” d’anar a votar el 21D per “guanyar Puigdemont i Junqueras” en les urnes.

Arrimadas ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació aprofitant la seva visita a Figueres, on es reunirà amb diverses associacions de veïns juntament amb els candidats Jean Castel i Alfonso Sánchez. Ha expressat les seves “ganes que el 21D la il·lusió i el sentit comú omplin les urnes amb vots taronges” per “deixar enrere la confrontació”.

Sobre la proposta de Miquel Iceta d’indultar als qui s’han saltat les lleis, la candidata de Cs a la presidència de la Generalitat li ha advertit: “Haurà de decidir si allargar el ‘procés’ o començar una nova etapa amb un govern transversal”. Davant les “ocurrències” del PSC, Arrimadas ha demanat “votar clar” a un “projecte d’unió i convivència”.

 

 

 

“Ciutadans invertirà tot el temps i diners que Puigdemont i Junqueras han destinat al ‘procés’ en polítiques socials”, ha conclòs.

Arrimadas: “Cs es la única fuerza que puede ganar a los partidos separatistas en las urnas y liderar una alternativa en Cataluña”

• La candidata de Cs a la Generalitat expresa, en una visita en Figueres, tener “ganas de que el 21D la ilusión y el sentido común llenen las urnas con votos naranjas”

Figueres, viernes 15 de diciembre de 2017. “Ciudadanos es la única fuerza que puede ganar a los partidos separatistas en las urnas y liderar una alternativa en Cataluña”. Así lo ha dicho la candidata de Ciudadanos (Cs) a la presidencia de la Generalitat y portavoz nacional del partido, Inés Arrimadas, que ha pedido “no dejar pasar la oportunidad” de ir a votar el 21D para “ganar a Puigdemont y Junqueras” en las urnas.

Arrimadas ha hecho estas declaraciones a los medios de comunicación aprovechando su visita a Figueres, donde se reunirá con varias asociaciones de vecinos junto con los candidatos Jean Castel y Alfonso Sánchez. Ahí ha expresado sus “ganas de que el 21D la ilusión y el sentido común llenen las urnas con votos naranjas” para“dejar atrás la confrontación”.

Sobre la propuesta de Miquel Iceta de indultar a quienes se han saltado las leyes, la candidata de Cs a la presidencia de la Generalitat le ha advertido: “Tendrá que decidir si alargar el ‘procés’ o empezar una nueva etapa con un gobierno transversal”. Frente a las “ocurrencias” del PSC, Arrimadas ha pedido “votar claro” a un“proyecto de unión y convivencia”.

“Ciudadanos invertirá todo el tiempo y dinero que Puigdemont y Junqueras han destinado al ‘procés’ en políticas sociales”, ha concluido.