• El candidat de Cs per Girona proposa “un govern que estigui al servei de les persones” i doni “atenció als nostres grans”

Sant Feliu de Guíxols, dimecres 13 de desembre de 2017.- El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, considera que la província de Girona “necessita un paquet de mesures urgents en serveis de dependència i atenció a les persones més necessitades”. Així ho ha manifestat després d’una visita al barri de Vilartagues, a Sant Feliu de Guíxols, “un barri que, com tants d’altres a Girona i Catalunya, necessiten d’un govern que aporti solucions als seus problemes i no que els deixi agreujats en el temps i sense solució”.

Castel ha defensat la necessitat d’“un govern que estigui al servei de les persones” i per això ha explicat que, en matèria de dependència i atenció a les persones grans, Ciutadans aposta por crear un registre únic d’usuaris en les llistes d’espera que permeti dirigir-los als centres que tenen major disponibilitat i “obligar a l’administració a publicar el temps mitjà d’espera per a cadascun dels serveis oferts”.

El candidat taronja ha criticat també la “mala gestió” de l’exconsellera de Treball, Assumptes Socials i Família, Dolors Bassa, per haver estat “inhàbil, inoperant i irresponsable” al capdavant d’una conselleria en la qual “no solament hem vist desviament de fons cap a la quimera del procés sinó que també “va tractar de protegir al director de la DGAIA fins que no va tenir més remei que cessar-lo”. “Bassa també hauria d’haver dimitit” ha conclòs.

 

Jean Castel: “Girona necesita un paquete de medidas urgentes en servicios de dependencia y atención a las personas”

• El candidato de Cs por Girona propone “un gobierno que esté al servicio de las personas” y dé “atención a nuestros mayores”

Sant Feliu de Guíxols, miércoles 13 de diciembre de 2017.- El candidato de Ciutadans (Cs) por Girona, Jean Castel, considera que la provincia de Girona “necesita un paquete de medidas urgentes en servicios de dependencia y atención a las personas más necesitadas”. Así lo ha manifestado tras una visita al barrio de Vilartagues, en Sant Feliu de Guíxols, “un barrio que, como tantos otros en Girona y Catalunya, necesitan de un gobierno que aporte soluciones a sus problemas y no que los deje agravados en el tiempo y sin solución”.

Castel ha defendido la necesidad de “un gobierno que esté al servicio de las personas” y por ello ha propuesto que, en materia de dependencia y atención a nuestros mayores, Ciutadans apuesta por crear un registro único de usuarios en las listas de espera que permita dirigirlos a los establecimientos que tienen mayor disponibilidad y“obligar a la administración a publicar el tiempo medio de espera para cada uno de los servicios ofrecidos”.

El candidato naranja ha criticado también la “mala gestión” de la ex consellera de Trabajo, Asuntos Socials y Familia, Dolors Bassa, por haber sido “inhábil, inoperante e irresponsable” ante una consellería en la que “no solo hemos visto desvío de fondos hacia la quimera del procés sino que también “trató de proteger al director de la DGAIA hasta que no tuvo más remedio que cesarlo”. “Bassa también debería haber dimitido” ha concluido.