Amelló i Sánchez a la sectorial

Girona, dimarts 12 de desembre de 2017. Els número 2 i 3 de Ciutadans (Cs) per Girona al Paralment de Catalunya, Alfonso Sánchez i Héctor Amelló, han mantingut avui una trobada sectorial amb la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona per conèixer de primera mà les necessitats del sector. Els agremiats han fet especial referència a la necessitat de desdoblar l’N-ll, que es desencalli el perllongament de la C-32 fins a Lloret de Mar, el foment del turisme rural per evitar que la proliferació d’habitatges d’ús turístic posi en perill el model de negoci actual, una llançadora que millori la connexió entre l’aeroport de Girona i la Costa Brava,  augmentar el nombre d’inspectors i millorar la inversió en polítiques turístiques.

Ciutadans recoge las inquietudes del sector hotelero gerundense

Girona, martes 12 de diciembre de 2017. Los número 2 y 3 de Ciutadans (Cs) por Girona al Paralment de Cataluña, Alfonso Sánchez y Héctor Amelló, han mantenido hoy un encuentro sectorial con la Federación de Hostelería de las comarcas de Girona para conocer de primera mano los necesidades del sector. Los agremiados han hecho especial referencia a la necesidad de desdoblar la N-ll, que se desencalle el alargamiento de la C-32 hasta Lloret de Mar, el fomento del turismo rural para evitar que la proliferación de viviendas de uso turístico ponga en peligro el modelo de negocio actual, una lanzadora que mejore la conexión entre el aeropuerto de Girona y la Costa Brava, aumentar el número de inspectores y mejorar la inversión en políticas turísticas.