Sopar d’inici de campanya

• El candidat de Ciutadans (Cs) ha indicat que una de les prioritats del partit taronja serà “recobrar i reconquistar” la convivència

Girona, dilluns 4 de desembre de 2017.- El candidat de Ciutadans (Cs) por Girona a les eleccions al Parlament de Catalunya, Jean Castel, ha iniciat la campanya electoral anunciant que “estem davant una campanya històrica” en la qual “Inés Arrimadas pot convertir-se en la primera presidenta de la Generalitat al capdavant d’un govern constitucionalista”.

Castel ha assegurat que l’objectiu d’aquesta campanya i les eleccions del 21 D es “acabar amb el procés” perquè “ha trencat la convivència a Catalunya”. Es por això que el candidat de Cs ha indicat que una de les prioritats per al partit taronja serà “recobrar i reconquistar aquesta convivència”. I en aquest sentit ha afirmat que solament un govern liderat por Inés Arrimadas podrà fer-ho possible.

Castel ha assegurat que Cs vol governar per a tots els catalans i aportar soluciones perquè “ho hem dit moltes vegades, a les files de l’atur no hi ha dos tipus de catalans, el que hi ha són catalans que exigeixen solucions”.

Finalment, Castel ha anunciat que Cs treballarà perquè “tornin les empreses que han marxat “ i perquè Catalunya “estigui present i lideri els debats de reforma a Espanya”.

 

Jean Castel: “Estamos ante una campaña histórica y el 21D Inés Arrimadas puede ser la primera presidenta de la Generalitat al frente de un gobierno constitucionalista

• El candidato de Ciutadans (Cs) ha indicado que una de las prioridades del partido naranja será “recobrar y reconquistar” la convivencia

Girona, lunes 4 de diciembre de 2017.- El candidato de Ciutadans (Cs) por Girona a las elecciones al Parlament de Catalunya, Jean Castel, ha iniciado  la campaña electoral anunciando que “estamos ante una campaña histórica” en la que “Inés Arrimadas puede convertirse en la primera presidenta de la Generalitat al frente de un gobierno constitucionalista”.

Castel ha asegurado que el objetivo de esta campaña y las elecciones del 21 D es “acabar con el procés” porqué “ha roto la convivencia en Catalunya”.  Es por ello que el candidato de Cs ha indicado que  una de las prioridades para el partido naranja será “recobrar y reconquistar esa convivencia”. Y en este sentido ha afirmado que solo uno gobierno liderado por Inés Arrimadas podrá hacerlo posible.

Castel ha asegurado que Cs quiere gobernar para todos los catalanes y aportar soluciones  porqué “lo hemos dicho muchas veces, en las filas del paro no hay dos tipos de catalanes, lo que hay son catalanes que exigen soluciones”.

Finalmente, Castel ha anunciado que Cs trabajará para que “vuelvan las empresas que se han ido” y para que Cataluña “esté presente y lidere los debates de reforma en España”.