• El regidor de Cs, Jaime Muzas, sol·licita a la Delegació del Govern que faci un requeriment a l’Ajuntament o ho denunciï davant l’autoritat judicial

Lloret, dilluns 13 de novembre de 2017. El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Lloret de Mar ha demanat que el govern local retiri qualsevol pancarta partidista de la façana de l’ajuntament perquè “no representa tots els veïns”, així ho ha manifestat el regidor de Cs a la població, Jaime Muzas. El regidor ha denunciat la situació davant la Delegació del Govern a Catalunya perquè requereixi l’Ajuntament a la retirada de les pancartes i, en cas que no ho faci, “es denunciï la negativa davant l’autoritat judicial” perquè faci complir la llei.

Per al regidor de Cs, els ajuntaments “no poden usar-se com a eina política d’uns quants” i els ha instat a “dedicar els seus recursos a la gestió de les competències municipals i millorar la vida de tota la ciutadania”.

Muzas ha recordat que Ciutadans ha defensat i seguirà defensant la imparcialitat de les institucions i ha assenyalat la necessitat de“construir un nou projecte per a Catalunya a partir de les eleccions autonòmiques del 21D i de les municipals de 2019”. Finalment, el regidor ha fet una crida per “evitar els sectarismes perquè només condueixen a la divisió i a la confrontació”.

 

Ciutadans reclama que se retire cualquier pancarta partidista del ayuntamiento porque no representa a todos los vecinos

  • El regidor de Cs, Jaime Muzas, solicita a la Delegación del Gobierno que haga un requerimiento al Ayuntamiento o lo denuncie ante la autoridad judicial

Lloret, lunes 13 de novembre de 2017. El grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el ayuntamiento de Lloret de Mar ha pedido que el gobierno local retire cualquier pancarta partidista de la fachada del ayuntamiento porque “no representa a todos los vecinos”, así lo ha manifestado el concejal de Cs en la población, Jaime Muzas. El edil ha denunciado la situación ante la Delegación del Gobierno en Cataluña para que requiera al Ayuntamiento la retirada de las pancartas y, en caso que se niegue, “se denuncie la negativa ante la autoridad judicial” para que haga cumplir la ley.

Para el concejal de Cs, los ayuntamientos “no pueden utilizarse como herramienta política de unos cuántos” y los ha instado a “dedicar sus recursos a la gestión de los competencias municipales y mejorar la vida de toda la ciudadanía”.

Muzas ha recordado que Ciutadans ha defendido y seguirá defendiendo la imparcialidad de las instituciones y ha señalado la necesidad de “construir un nuevo proyecto para Cataluña a partir de los elecciones autonómicas del 21D y de los municipales de 2019”. Finalmente, el concejal ha hecho un llamamiento para “evitar los sectarismos porque sólo conducen a la división y a la confrontación”.