• La portaveu taronja, Míriam Pujola, assegura que seguirà denunciant l’absència de la bandera“perquè la legalitat vigent segueix sent l’espanyola”

Girona, divendres 27 d’octubre de 2017. La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Girona, Míriam Pujola, demana al govern municipal que reposi la bandera espanyola a la façana de l’Ajuntament perquè “representa a molts gironins” que no volen participar d’aquest cop a la democràcia. “S’han declarat en rebel·lia i volen arraconar a qui no els secunda”, ha apuntat Pujola.

La regidor taronja assegura que seguirà denunciant l’absència de la bandera espanyola cada vegada que l’Ajuntament la retiri “perquè, els agradi o no, la legalitat vigent segueix sent l’espanyola”.

 

Cs Girona pide al gobierno municipal que reponga la bandera española en la fachada del Ayuntamiento

  • La portavoz naranja, Míriam Pujola, asegura que seguirá denunciando la ausencia de la bandera“porqué la legalidad vigente sigue siendo la española”

Girona, viernes 27 de octubre de 2017. La portavoz municipal de Ciutadans (Cs) en Girona, Míriam Pujola, pide al gobierno municipal que reponga la bandera española en la fachada del Ayuntamiento porqué “representa a muchos gerundenses” que no quieren participar de este golpe a la democracia. “Se han declarado en rebeldía y quieren arrinconar al que no les secunda”, ha apuntado Pujola.

La concejal naranja asegura que seguirá denunciando la ausencia de la bandera española cada vez que el Ayuntamiento la quite“porqué, les guste o no, la legalidad vigente sigue siendo la española”.