• El portaveu municipal de Ciutadans, Sergio Atalaya, adverteix que“no lliurem una carta blanca, ho negociarem tot respectant el marc constitucional”

Blanes, divendres 6 d’octubre de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Blanes, Sergio Atalaya, s’ha mostrat obert a arribar a acords puntuals amb el PSC però “solament per garantir els serveis públics” i evitar que la ciutadania “hagi de pagar per la incompetència d’un govern” que s’ha cimentat sobre la base del “xantatge separatista”. Així ho ha afirmat després de la ruptura de la coalició de govern de Blanes (PSC, ERC, PDeCAT i PP) a causa de l’1-O i que ha deixat al PSC governant en minoria amb sol 4 regidors

Atalaya ha retret a l’alcalde de Blanes que “claudiqués davant els separatistes”, deixés que li “segrestessin l’acció de govern” i ara lamenti que l’hagin deixat sol. “El vam advertir, li vam dir que estava fent massa concessions i bloquejava la seva pròpia acció de govern i no ens va fer cas”, ha volgut assenyalar Atalaya.

El portaveu taronja ha recordat a l’alcalde blanenc que les ordenances fiscals estan encara pendents d’aprovar“perquè Lupiáñez va voler contentar els separatistes i posposar el ple per després de l’1-O, a pesar que des de Cs ens vam oposar a la decisió”.

Per al portaveu taronja, el més urgent en aquest moment és treballar perquè els veïns de Blanes “es vegin afectats el menys possible” per un “govern incompetent” i per això “ajudarem en els temes de ciutat”però “no lliurem una carta blanca, ho negociarem tot i sempre respectant el marc constitucional”, ha conclòs.

 

 

Cs Blanes se muestra abierto a llegar a acuerdos puntuales con el PSC para garantizar los servicios públicos

  • El portavoz municipal de Ciutadans, Sergio Atalaya, advierte que“no entregamos una carta blanca, lo vamos a negociar todo respetando el marco constitucional”

Blanes, viernes 6 de octubre de 2017. El portavoz de Ciutadans (Cs) en Blanes, Sergio Atalaya, se ha mostrado abierto a llegar a acuerdos puntuales con el PSC pero “solo para garantizar los servicios públicos” y evitar que la ciudadanía “tenga que pagar por la incompetencia de un gobierno” que se ha cimentado sobre la base del “chantaje separatista”. Así lo ha afirmado después de la ruptura de la coalición de gobierno de Blanes (PSC, ERC, PDeCAT y PP)  a causa del 1-O y que ha  dejado al PSC gobernando en minoría con solo 4 concejales.

Atalaya ha reprochado al alcalde de Blanes que “claudicara ante los separatistas”, dejara que le“secuestraran la acción de gobierno” y ahora lamente que le hayan dejado solo. “Se lo advertimos, le dijimos que estaba haciendo demasiadas concesiones y bloqueaba su propia acción de gobierno y no nos hizo caso”, ha querido señalar Atalaya.

El portavoz naranja ha recordado al alcalde blandense que las ordenanzas fiscales están aún pendientes de aprobar “porqué Lupiáñez quiso contentar a los separatistas y posponer el pleno para después del 1-O, a pesar que en Cs nos opusimos a la decisión”.

Para el portavoz naranja, lo más urgente en este momento es trabajar para que los vecinos de Blanes “se vean afectados lo menos posible” por un “gobierno incompetente” y por eso “ayudaremos en los temas de ciudad” pero “no entregamos una carta blanca, lo vamos a negociar todo y siempre respetando el marco constitucional”, ha concluido.