• El portaveu municipal de Cs, Míriam Pujola , insta el consistori a que“acati les sentències dels tribunals i no faci servir tampoc els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”

Girona, dimarts 12 de setembre de 2017. La portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Girona, Míriam Pujola, ha anunciat que la seva formació ha registrat a l’Ajuntament una petició per a que no es destinin recursos de tots els ciutadans a fer publicitat de l’1-O. En aquest sentit, també ha instat el consistori a que “protegeixi als funcionaris i acati les sentències dels tribunals i no faci servir els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”.

“A Cs considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d’evitar que els seus ajuntaments participin de l’1-O”, ha defensat després de recordar que el partit taronja ha reclamat als municipis on té representació municipal “un informi jurídic als secretaris dels ajuntaments sobre l’1-O”. I ha afegit que Cs està presentant un recurs d’impugnació al decret de l’alcaldia de suport a les lleis separatistes per afavorir “un referèndum que no es farà”.

Ciutadans presentarà aquesta petició en tots els municipis gironins on té representació municipal.

 

Cs Girona registra en el Ayuntamiento una petición para que no se destinen recursos de todos los ciudadanos a hacer publicidad del 1-O

  • La portavoz municipal de Cs, Míriam Pujola, insta el consistorio a que“acate las sentencias de los tribunales y no use tampoco los espacios públicos del municipio para hacer propaganda partidista de un referéndum ilegal”

Girona, martes 12 de septiembre de 2017. La portavoz municipal de Ciutadans (Cs) en Girona , Míriam Pujola, ha anunciado que su formación ha registrado en el Ayuntamiento una petición para que no se destinen recursos de todos los ciudadanos a hacer publicidad del 1-O. En este sentido, también ha instado el consistorio a que “proteja a los funcionarios y acate las sentencias de los tribunales y no use los espacios públicos del municipio para hacer propaganda partidista de un referéndum ilegal”.

“A Cs consideramos que los alcaldes catalanes tienen el deber y la responsabilidad de evitar que sus ayuntamientos participen del 1-O”, ha defendido después de recordar que el partido naranja ha reclamado a los municipios donde tiene representación municipal “uno informe jurídico a los secretarios de los ayuntamientos sobre el 1-O”. Y ha añadido que Cs está presentando un recurso de impugnación al decreto de la alcaldía de apoyo a las leyes separatistas para favorecer “un referéndum que no se hará”.

Ciutadans presentará aquesta petició en todos los municipios gerundenses donde tiene representación municipal.