• La portaveu municipal de Ciutadans, Míriam Pujola, demana als socialistes que trenquin el pacte de govern i no doni suport a il·legalitats

Girona, djous 7 de setembre de 2017. La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha sol·licitat al PSC que “abandoni immediatament el govern municipal per coherència, responsabilitat i respecte als seus votants”. La portaveu taronja considera “inadmissible i incongruent”que els socialistes gironins es mantinguin en un govern “que ha decidit saltar-se les lleis, la democràcia, està posant en perill els funcionaris i ha firmat un decret en el que dóna suport a un acte intolerable d’arbitrarietat”.

“El PSC ha de deixar clar què és el que pensa fer en un ajuntament com Girona, tenint en compte que el seu grup es va absentar del ple del Parlament en la votació de les lleis separatistes i l’alcalde socialista de Lleida ja ha manifestat reiteradament que no donarà suport a il·legalitats com la que es pretén i , no volem pensar que a la regidora Sílvia Paneque li pesi més la cadira que el respecte al seu partit” ha indicat.

Pujola ha considerat que després que l’alcaldessa, Marta Madrenas, hagi signat el decret de suport a l’1-O “ara ja no valen les abstencions ni els silencis còmplices perquè toca unir la ciutadania i no dividir-la”.

A més, la regidora taronja ha afirmat que espera que “l’alcaldessa ens autoritzi a llegir l’informe del secretari general de l’Ajuntament que entenem recomanarà el compliment de la llei per evitar possibles pressions i coaccions als funcionaris”.

 

 

Pujola (Cs): “Es inadmisible que el PSC se mantenga en un gobierno que ha decidido saltarse las leyes y la democracia”

  • La portavoz municipal de Ciutadans, Míriam Pujola, pide a los socialistas que rompan el pacto de gobierno y no den apoyo a ilegalidades

Girona, jueves 7 de septimbre de 2017. La portavoz del grupo municipal de Ciutadans (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, ha solicitado al PSC que “abandone inmediatamente el gobierno municipal por coherencia, responsabilidad y respeto a sus votantes”. La portavoz naranja considera“inadmisible e incongruente” que los socialistas gerundenses se mantengan en un gobierno “que ha decidido saltarse las leyes, la democracia, está poniendo en peligro a los funcionarios y ha firmado un decreto en el que da apoyo a un acto intolerable de arbitrariedad”.

“El PSC tiene que dejar claro que es lo que piensa hacer en un ayuntamiento como Girona, teniendo en cuenta que su grupo se ausentó del pleno del Parlament en la votación de las leyes separatistas y el alcalde socialista de Lleida ya ha manifestado reiteradamente que no dará apoyo a ilegalidades como la que se pretende, y no queremos pensar que la concejal Sílvia Paneque le pese más la silla que el respeto a su partido”, ha indicado.

Pujola ha considerado que una vez que la alcaldesa, Marta Madrenas, ha signado el decreto de apoyo al 1-O“ahora ya no valen las abstenciones ni los silencios cómplices porqué toca unir la ciudadanía y no dividirla”.

Además, la concejal naranja ha afirmado que espera que “la alcaldesa nos autorice a leer el informe del secretario general del Ayuntamiento que entendemos recomendará el cumplimiento de la ley para evitar posibles presiones y coacciones a funcionarios”.