La prepotència d’aquest govern municipal és evident. No és casualitat que els nostre grup municipal estigui denunciant constantment, des que va començar el mandat 2015, la nefasta neteja diària de la nostra ciutat i altres grups de l’oposició s’uneixin al que tant temps Cs porta reclamant.
Una revisió del calendari, més control a l’empresa adjudicatària i, sobretot, més autocrítica. Sí sr. Berloso, més autocrítica. Que tots els grups de l’oposició denunciem la mala gestió de la seva àrea no és casual. En pocs temes estarem tant d’acord ERC, CUP i Cs! -i no esmento el PSC perquè amb el seu silenci còmplice amb PDeCAT ho diu tot-. En canvi, Ciutadans, quan es tracta de problemes que afecten els nostres conciutadans i la imatge de la nostra ciutat sempre estarem allà per advertir-ho. I per buscar solucions!
Davant la denúncia dels grups de l’oposició per la brutícia al carrer, el regidor de Sostenibilitat diu “que no és cert, que això és populisme”. No sr. Berloso, això no és populisme és la realitat que viuen els gironins quan passegen pels carrers. Vostè és el responsable de la neteja diària i els carrers estan bruts, compti sinó les constants denúncies que ens fan arribar els gironins i gironines per la seva mala gestió de l’àrea.
Tant costa fer autocrítica? Constantment, des de Ciutadans li estem mostrant en els plens municipals, fins i tot amb imatges gràfiques de les que vostè se’n riu, contenidors plens de brossa fins a vessar, en diferents hores, en diferents barris i la resposta sempre, sempre és la mateixa: “estem treballant”. Una expressió ja cèlebre de cada ple i que cada cop utilitzen més regidors.
Des que està vostè al capdavant de Sostenibilitat això cada dia va a pitjor. Girona és una ciutat coqueta, amable, acollidora i especial, molt especial per l’encant dels seus barris, cosa que la fa única. Cada dia ens visiten milers de turistes que segurament farien més vida i oci als nostres barris si no tinguessin tanta brutícia. No és suficient que el centre estigui impecable. Per què en els barris no? És evident que encara n’hi ha que som ciutadans de segona.
Ens consta que no som l’únic grup en desacord amb la seva gestió. Però és que als veïns tampoc els hi agrada com ho està fent, miri com bullen les xarxes socials. Faci una ullada per exemple a la pàgina “No ets de Girona si no” i ho veurà.
Sr. Berloso, és hora que compleixi amb la seva obligació de mantenir nets els nostres carrers, els del centre i també els dels barris. Si no és capaç, plegui perquè qui vingui segur que ho farà molt millor!
Manuel Vázquez
Regidor de Cs a l’Ajuntament de Girona