• La portaveu de Cs, Míriam Pujola, indica que “volem saber tots els detalls, en especial, quina partida econòmica tindrà i des de quan s’està negociant”

Girona, divendres 28 de juliol de 2017. Que Girona aculli a partir de l’any vinent el Festival Internacional del Circ és un fet que ha agradat a Ciutadans però “això no ens ha de fer perdre de vista altres detalls que volem conèixer, com per exemple quina partida econòmica tindrà i quan va començar la negociació”, ha indicat la portaveu taronja, Míriam Pujola.

La regidora ha criticat “el secretisme del govern” i s’ha mostrat molesta amb el fet que la notícia “l’hem sabuda abans per la premsa que per boca dels regidors”. “Entenem que aquest és un projecte de ciutat i el lògic hagués estat que tots n’estiguéssim assabentats”, ha remarcat.

Tot i celebrar l’arribada del Festival Internacional del Circ a Girona, Ciutadans ha registrat una bateria de preguntes* al consistori a fi que esclareixi les gestions que ha realitzat. Entre aquestes, “volem saber quan es va aconseguir l’acord, perquè la setmana passada encara es discutia si el Festival s’havia de quedar a Figueres, però també volem saber si s’ha firmat un conveni i quins són els compromisos i obligacions que ha adquirit l’Ajuntament”.

Per últim, la formació taronja sol·licita “còpia o accés a tota la documentació existent sobre el Festival Internacional de Circ en relació a la seva instal·lació a Girona”.