• El portaveu de Cs, José Manuel Álvarez, qüestiona que l’Ajuntament “pretengui solucionar el problema pintant un carril bici”

Roses, dijous 27 de juliol de 2017. La proliferació del top manta al Passeig Marítim de Roses ha dut al portaveu municipal de Ciutadans, José Manuel Álvarez, a exigir al govern que “mostri la planificació d’actuacions que té previstes per eradicar” aquest fenomen que “ens està desbordant”.

“Venim d’unes desenes de manters a uns centenars i pretenen solucionar el problema pintant un carril bici?” s’ha preguntat el regidor. Álvarez també ha anunciat que en el proper ple sol·licitarà a l’equip de govern els estudis tècnics d’assessorament que ha encarregat per acabar amb aquest problema, “encara que estem segurs que no disposaran de res perquè només actuen per improvisació i ocurrències”.

El portaveu de la formació taronja ha exigit “solucions immediates contra la venda ambulant de productes falsificats” i ha demanat a l’equip de govern que “deixi de lamentar-se i mirar cap a un altre cantó esperant que passi el mes d’agost per tornar a agafar l’alè i elabori un protocol d’actuació per combatre aquesta venda il·legal que ofega el nostre comerç local”.