• El portaveu de Cs a l’Ajuntament, Sergio Atalaya, demana a l’alcalde que si no es vol personar “sigui clar i digui quins interessos està protegint”

Blanes, dijous 27 de juliol de 2017. El portaveu de Ciutadans de Blanes, Sergio Atalaya, ha demanat a l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, que l’Ajuntament “es personi en el cas d’Aigües de Blanes i així pugui demanar responsabilitats per la gestió si realment es van produir adjudicacions irregulars”.

El regidor considera que l’Ajuntament “té l’obligació de personar-se per tenir accés a la instrucció i vetllar pels interessos dels blanencs”. Atalaya ha afirmat que la suspensió de la declaració dels exalcaldes prevista per avui  Al Jutjat d’Instrucció 6 de Blanes “dóna temps suficient al govern municipal per personar-se en el cas i així poder ser present en la nova data prevista per als interrogatoris”.

“No pot ser que vagin a declarar dos exalcaldes i l’interventor municipal per 18 adjudicacions presumptament realitzades al marge de la Llei de Contractes del Sector Públic i l’Ajuntament no hi sigui present com a part afectada”, ha criticat. El portaveu taronja considera que l’alcalde “hauria de ser el primer interessat a vetllar pels interessos dels blanencs” i ha demanat que “si no ho vol fer, que sigui clar i digui quins interessos està protegint”.

“Estem parlant d’un cas en el qual la Sindicatura de Comptes ha trobat 18 contractes adjudicats de forma irregular, tres dels quals a les empreses de Narcís Piferrer, el conseller delegat d’Aigües de Blanes del que ja hem demanat la dimissió o que se l’aparti en nombroses ocasions”, ha reiterat.