• El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, acusa el govern“de cuinar aquests pressupostos per donar la falsa sensació que els veïns escullen”

Roses, dimarts 27 de juny de 2017. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Roses, José Manuel Álvarez, ha retret al govern municipal que tregui pit dels pressupostos participats quan només ha votat un 3,29% del cens. “Aquesta baixa participació és una mostra evident que el govern no prioritza les necessitats dels ciutadans i per això la gent no vota”, ha afirmat.

El regidor taronja ha qüestionat que el govern hagi fet escollir a la gent entre propostes que ja tenia previst realitzar igualment. “Els pressupostos participats no poden ser un simulacre sinó que han d’atendre realment prioritats de la ciutadania i ha de ser la ciutadania la que decideixi on cal invertir”, ha indicat.

A més, Álvarez ha acusat el govern “de cuinar aquests pressupostos per fer donar la falsa sensació que els veïns estan escollint quan, en realitat, han escollit entre projecte que el govern ja tenia intenció de fer”. “El problema és que el govern ni tan sols s’ha preocupat de saber realment què volen i què demanen els veïns”, ha remarcat.