• El portaveu de Cs al municipi, Atilano González, sol·licita a l’Alcalde que “la convocatòria es faci en un barracó escolar perquè tothom comprovi el que passen els nens”

Salt, dijous 22 de juny del 2017. El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Salt, Atilano González, ha presentat una instància a l’Alcalde en la qual ha sol·licitat “la convocatòria d’una reunió amb tots els grups polítics de la població per consensuar un pla que permeti resoldre d’una vegada per totes el problema dels barracons escolars”.

El regidor ha proposat que la convocatòria es faci en un barracó escolar de Salt a les 10.00h del migdia“perquè tothom comprovi el que passen els nens cada dia que van a escola, potser així serà més fàcil arribar a un consens”. L’objectiu de la proposta “és aconseguir acordar una postura unànime a aquesta problemàtica perquè és urgent i vergonyosa”.

“En el fons, tots els partits estem d’acord que no es pot pretendre convertir en definitiva la solució provisional dels barracons, per tant, és moment de seure i pactar una solució”, ha indicat el regidor. A més, Ciutadans ha presentat una nova moció per forçar el Departament d’Ensenyament a retirar els barracons de forma gradual, tot i que es mostra favorable a consensuar-la amb tots els partits de Salt per la complexitat que presenta aquest tema.

González ha assegurat que “l’objectiu és clar: no volem els barracons”. “Ara falta traçar un pla en el qual ens hi sentim tots còmodes i arribem a bon port”, ha conclòs.