• Elisabeth Velencia “La inversió que es destina a les entitats del tercer sector és insuficient i hi ha d’haver més coordinació entre Ensenyament i Afers Socials”

image

Blanes, divendres 10 de febrer del 2017. La vicepresidenta de la comissió d’Afers Socials i Família del Parlament de Catalunya, Elisabeth Valencia, els diputats de Ciutadans a la província de Girona, Jean Castel i Alfonso Sánchez, i el portaveu de Cs Blanes, Sergio Atalaya, han visitat aquest matí el centre públic d’educació especial Ventijol de Blanes. Després de la visita Valencia ha explicat que “Ciutadans presentarà iniciatives tant a l’Ajuntament de Blanes per a millorar la gestió de la piscina com al Consell Comarcal de La Selva per oferir un servei de transport més ràpid i eficient ja que hi ha alumnes que triguen més d’una hora diària a arribar a casa”. Valencia ha manifestat que “un dels problemes actuals que té el centre és que la piscina terapèutica només s’utilitza en horari lectiu, suposa el mateix cost tenir-la oberta que tancada, per tant, és un tema de voluntat política”. “Ciutadans actuarà perquè la piscina terapèutica pugui donar servei a totes les entitats amb persones amb discapacitat de la comarca de La Selva” ha anunciat Valencia  i en aquest sentit ha lamentat que “la inversió que es destina a les entitats del tercer sector és insuficient i hi ha d’haver millor coordinació entre Ensenyament i Afers Socials” i ha criticat que “s’estan desaprofitant els pocs recursos que tenim per culpa de  l’immobilisme polític”.

La diputada de Ciutadans ha apuntat que “Cs ha presentat una llei per a millorar la gestió de la llei de dependència”. “Visites com les d’avui ens demostren que la proposta sobre el recolzament a l’autonomia a la pròpia llar és molt necessària” i ha conclòs dient que “hem de vetllar perquè les persones dependents tinguin el mateix recolzament a casa que en els centres públics especialitzats”.

 

image (1)