• La portaveu de Cs, Míriam Pujola  reclama  que s’adoptin mesures perquè  “Girona és l’única demarcació catalana on han augmentat els morts i ferits greus en accidents urbans”

La portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Girona, Míriam Pujola, ha anunciat que “Ciutadans presenta una moció per millorar la seguretat i la visibilitat en el passos de vianants”. La regidora de Cs ha explicat que “l’objectiu és tenir un informe on es contempli el grau de compliment dels passos zebra de Girona en relació a les recomanacions realitzades per l’Eurotest Comparativa sobre passos de vianants”. També ha destacat que “aquest estudi ha d’incloure la priorització dels passos zebra que s’han d’adaptar a Girona i el cost que tindran les diferents millores que s’han d’aplicar”.

Ciutadans de Girona ha presentat aquesta moció que es debatrà en el proper ple ordinari, el 13 febrer, un cop conegudes les dades de sinistralitat  al municipi. “Girona és l’única demarcació catalana on el nombre de morts i ferits greus d’accidents de trànsit ocorreguts en vies urbanes va augmentar el 2015” ha manifestat la portaveu de Cs Girona. I ha afegit que “ens preocupa la vulnerabilitat dels vianants”“S’està apostant molt per una Girona pensada pels ciclistes, però Ciutadans no s’oblida de les persones que es desplacen cada dia a peu” ha conclòs Pujola.