• Ciutadans Girona treballa per arribar a un acord amb l’equip de govern per incloure partides més socials ens els pressupostos.

 

La portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a Girona, Míriam Pujola, ha explicat que “Ciutadans ha proposat mesures econòmiques, socials, polítiques i culturals pels pressupostos del 2017” i, en aquest sentit, ha afegit que “C’s ha treballat en els pressupostos des del moment en que els vam conèixer, ens hem reunit en diferents ocasions amb l’equip de govern i seguirem intentant arribar a un acord mentre hi hagi possibilitats”.

 

Pujola ha manifestat que “Ciutadans aposta per uns pressupostos més socials on hi hagi més cultura als barris, més partides per a escoles bressol i material escolar, casals per a la gent gran, una major promoció empreserial, més promoció turística i l’adaptació i millora dels parcs infantils, entre altres”.

 

El proper dilluns 9 de gener es debatran els pressuposts en el ple de l’Ajuntament de Girona i Pujola ha assegurat que encara no tenen decidit el sentit del vot ja que “estem pendents de les últimes deliberacions de l’equip de govern, de les seves decisions en sortirà el nostre vot”. “C’s Girona treballa per millorar la qualitat de vida dels gironins, ens reunirem tantes vegades com faci falta per aconseguir uns millors pressupostos” ha conclòs la portaveu.