• La portaveu de Ciutadans Girona anuncia que el seu grup no votarà a favor del pressupost municipal de l’Ajuntament per al 2017 ja que“inclou poques partides socials”

 

La portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a Girona, Míriam Pujola, ha lamentat no poder arribar a un acord per “l’immobilisme d’una de les forces que avui sostenen el govern” i ha afegit que “a Ciutadans li xoca que un partit suposadament social renunciï a més recursos per a la gent gran, més casals i més subvencions per a la gent que tant ha aportat a la societat”.

 

Pujola ha explicat que “C’s ha intentat pactar uns pressupostos amb més partides socials, donant importància als barris, fomentat la creació d’empreses, recolzant als emprenedors i reforçant les dotacions a les llars d’infants”. En aquest sentit, ha insistit en que, “pel que s’ha vist aquests dies, hi ha qui pensa que a l’Ajuntament han de primar els interessos dels partits per sobre dels dels gironins” i ha destacat que “Ciutadans ha demostrat al llarg d’aquestes dues setmanes de negociacions que el més important és un pressupost que vetlli per tota la ciutadania”.

 

En resposta a una pregunta sobre el sentit del vot al ple de dilluns, Pujola ha manifestat que “no podem votar a favor d’uns pressupostos que no inclouen les nostres propostes i donen l’esquena a la gent de Girona”. “Ciutadans no ha aconseguit uns pressupostos més socials, però no deixarem de treballar per aconseguir una ciutat millor”, ha conclòs.