Manuel Vázquez, regidor de C’s Girona, creu que amb la construcció del nou institut a l’antiga fàbrica Simón només es resol el problema de manera temporal.

 

“La bona voluntat del govern de Girona i del departament d’ensenyament és insuficient per garantir les línies d’ESO que la ciutat necessita perquè hi hauria d’haver 48 línies d’ESO el curs 2021-2022 i només en tindrà 44”. Així ho ha manifestat el regidor municipal de C’s Girona, Manuel Vázquez, que ha explicat que amb la construcció del nou institut a l’antiga fàbrica Simón només es resol el problema de manera temporal i no mirant el futur. I ha detallat que “és cert que el curs vinent es crearan tres línies més, però dues són per absorbir les dues que manquen aquest curs per falta d’espai”. En aquest sentit, Vázquez ha destacat que “ens preocupa la divisió de l’Institut Ermessenda en dos espais diferents”.

 

Vázquez ha assenyalat que “Ciutadans aposta sempre per una educació pública, de qualitat i gratuïta, i per tant, hem de fer un esforç perquè els alumnes estudiïn en edificis dignes i no en barracons”.