El portaveu de C’s a l’ajuntament  senyala que actes vandàlics com els de l’escola Les Deveses demostren que les iniciatives sobre civisme i neteja que ha presentat la formació “són necessàries”

 

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Salt, Atilano Gónzalez, ha condemnat  els actes vandàlics als espais públics del municipi després que s’hagin produït actes d’aquest tipus a l’escola pública Les Deveses. “Malauradament els actes vandàlics en espais públics són reiterats al nostre municipi, està clar que alguna cosa no funciona i que hi ha d’haver més control i sancions”, ha afirmat el regidor de C’s.

Gónzalez ha explicat que “Ciutadans ha demanat més d’una vegada que es controlin les entrades dels edificis públics per evitar el vandalisme”. I en aquest sentit  ha apuntat que “actes com aquest demostren que les mocions de civisme i neteja que ha presentat C’s Salt són necessàries”.