foto-ple-octubre

 

La Portaveu de Ciutadans (C’s)  a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha explicat que “volem garantir l’accés universal dels llibres de text a tots els alumnes d’educació obligatòria, és per això que presentem aquesta moció al ple”.

Pujola ha manifestat que “Ciutadans sempre ha apostat per la creació d’un banc de llibres públic gestionat directament pels centres educatius i no per les AFA’s, aquest és el nostre objectiu”. I ha anunciat que es pretén  “la implantació progressiva del programa de gratuïtat”. “Ens agradaria poder anunciar que el proper curs les famílies ja no hauran de fer front a aquesta despesa” ha subratllat Pujola.

La portaveu de  Ciutadans a Girona ha puntualitzat  que des de la formació es “vol agrair a l’equip de govern la predisposició a parlar” i que és conscient de “l’esforç que s’està fent des de l’Àrea de Serveis Socials”. “Esperem que la moció s’aprovi i que la Generalitat assumeixi el finançament dels llibres de text el proper curs a tots els alumnes que cursin ensenyament obligatori” ha conclòs la regidora de C’s.