El portaveu de Ciutadans (C’s)  a l’ajuntament de Salt, Atilano González, ha reclamat que a l’Ajuntament  es compleixi la llei de banderes. En aquest sentit, González, ha registrat una instància  al consistori en la que demana que  “la bandera espanyola onegi a l’Ajuntament de Salt  tal i com ho fan la resta de banderes oficials”.

El regidor de Ciutadans a Salt  ha explicat que s’han vist obligats a fer aquesta petició formal després que  des de l’ajuntament “s’han ignorat de forma reiterada les peticions verbals que s’han realitzat per demanar que torni a onejar la bandera espanyola”. A més el portaveu municipal de C’s ha afegit que també s’ha sol·licitat  a secretaria “un informe jurídic on quedi clar que tot ajuntament ha de complir la llei de banderes”. “Esperem que l’alcalde compleixi la legalitat i retorni la bandera espanyola a la façana de l’ajuntament”, ha conclòs González.

 

Mostrando image.png