Imágenes integradas 2

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Salt, Atilano González, ha denunciat la brutícia dels carrers del municipi. González ha lamentat que “cada dia hi ha acumulacions de deixalles als carrers de Salt”, i ha afegit que li“preocupa que es normalitzi la deixadesa”.

El regidor de Ciutadans a Salt  ha explicat que des del grup municipal fa temps que es reclama “sense èxit que es posi remei a aquestes acumulacions d’escombraries” i per aquest motiu, ha afegit, ara es veuen obligats “a denunciar-ho públicament”. “Lamentablement les acumulacions de deixalles i l’incivisme són massa habituals a Salt”, ha senyalat.

El portaveu municipal de C’s ha manifestat que l’equip de govern sempre ha dit que “és qüestió d’educació eliminar la brossa dels carrers” . Malgrat això González ha explicat que des de C’s es considera que “una part important del problema es deu a la mala gestió municipal”. “Esperem que es prenguin mesures ben aviat i tinguem uns carrers nets per evitar plagues i problemes d’higiene greus”, ha conclòs González.

Imágenes integradas 1

Imágenes integradas 3

Imágenes integradas 4