La portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) Girona, Míriam Pujola, ha criticat el programa que la Fundació puntCat ofereix a tots els comerços i petits negocis de la ciutat de Girona d’ajut al desenvolupament de pàgines web.  “No s’ha de fomentar una web en un idioma determinat sinó que cal universalitzar l’accés a internet, fomentar la participació i atraure el públic global” ha manifestat la regidora. I ha afegit que “donat que és una bona aposta tecnològica de suport al comerç, no han d’excloure cap petit establiment pel fet de voler tenir el seu portal web en una llengua o en una altra”.

 

La portaveu de C’s Girona ha explicat que des de la formació s’entén que “el coneixement enriqueix i, per tant, no ha d’espantar l’ús indeterminat de les dues llengües oficials de Catalunya”. Míriam Pujola ha demanat a aquesta Fundació que siguin “capaços de fer normal allò que és normal al carrer i oferir a tothom les mateixes oportunitats, sense vetos per raons lingüístiques”.

  

Pujola ha criticat que  “només es subvencioni el portal web si es crea en català, perquè d’aquesta manera s’està excloent a una part dels comerços i petits negocis”. “Ciutadans busca i buscarà una total normalització i, és per això, que reivindiquem l’ús habitual sense cap complexes de totes les nostres llengües” ha conclòs la portaveu de C’s Girona.