El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a Figueres, Héctor Amelló, ha exigit a l’equip de govern crear “un codi ètic i de bon govern que regeixi l’acció i comportament dels càrrecs electes i alts càrrecs que formen la corporació i empreses municipals” per tal d’aconseguir “unes institucions més democràtiques, netes i obertes als ciutadans”.

 

Durant el Ple, Amelló ha instat a l’Ajuntament a “desenvolupar els principis de la llei de transparència, accés a la informació pública i de bon govern perquè els ciutadans tornin a confiar en els polítics”. I ha afegit que gràcies a una moció presentada pel seu partit “els ciutadans podran consultar les agendes públiques i l’activitat institucional de tots els regidors del consistori a la web municipal”.

 

A més, el portaveu municipal de C’s ha defensat el “ferm compromís” del seu partit per la“regeneració política, la transparència i la lluita contra la corrupció”. I ha assegurat que C’s continuarà treballant per aconseguir una “administració neta, transparent i que rendeixi comptes als ciutadans. Si en les properes setmanes no veiem un avenç, presentarem una moció que exigeixi i comprometi al Govern amb els objectius de la Llei”, ha advertit.

 

héctor amelló