El regidor de C’s Blanes i membre del consell d’administració d’Aigües Blanes, Sergi Atalaya, ha demanat que s’aparti a Narcís Piferrer del càrrec de Conseller Delegat i Director Financer  d’aquesta empresa “mentre duri el procés judicial en el que està implicat”. “Una persona que està sent investigada per presumptes irregularitats en la gestió, poca transparència i falta de rigor a AGISSA no pot ser el Conseller General d’Aigües Blanes”,  ha afegit Atalaya .

 

El portaveu de Ciutadans a  l’ajuntament de Blanes  ha manifestat que des del grup municipal  “no es permetrà que continuï ocupant el càrrec”. I ha senyalat que la formació aposta per la transparència i perquè els polítics investigats per corrupció “abandonin el seu càrrec públic”

 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans Blanes ha anunciat que  aposten “per la municipalització del servei, perquè és el més eficient i transparent”. “Aquesta és l’ aposta que cada vegada més ciutats europees estan fent amb  èxit i que garanteix una gestió rigorosa  i neta” ha conclòs Atalaya.