unnamed

Cal ractivar l’economia de Salt impulsant també els oficis tradicionals i artesans“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (C’s) per Girona, Jean Castel, aquest matí a la XIX Fira del Cistell de Salt. Acompanyat pel també diputat Alfonso Sánchez, pel portaveu del grup municipal de C’s a l’Ajuntament de Salt, Atilano Gónzalez i per membres de l’agrupació, ha assegurat que estan “contents de veure que la fira cada cop és més important i aglutina més parades”.

 

Jean Castel ha manifestat que “és un orgull veure artesans d’altres països com França i Itàlia, però també veure que en aquesta festa s’hi uneixen altres comunitats autònomes com Castella la Manxa o el País Basc

 

El diputat ha senyalat que fa una setmana s’estava duent a terme la consulta popular al municipi i ha afirmat que “Salt es mereix aquesta reactivació social”. “Volem posar de manifest que iniciatives com aquesta i com la Fira d’avui és el que nosaltres desitgem; treballem per reactivar laboralment i econòmicament aquesta vila” ha conclòs Castel.

 

unnamed-1

unnamed-2