El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a Lloret de Mar, Jordi Hernández, juntament amb la resta de portaveus del consistori s’ha reunit aquesta tarda amb el conseller de salut Toni Comín per demanar que no es tanquin les urgències nocturnes del CAP de Lloret de Mar. Hernández ha assegurat que “és una reclamació que fa més de 3 anys que s’arrossega”. I ha lamentat que  “amb una població de gairebé 40.000 habitants només es disposi de servei d’urgències les 24 hores durant els tres mesos d’estiu”.

Els portaveus  dels diferents grups han entregat al conseller més de 8.000 firmes de veïns de Lloret reclamant l’obertura del CAP 24 hores durant tot l’any, així com un manifest firmat per tots els partits polítics del municipi i més de 50 entitats locals. Hernández ha explicat que “hem exposat al Conseller els actes reivindicatius que hem fet a  la població durant els últims mesos per reclamar tenir urgències mèdiques les 24 hores del dia 365 dies l’any”.

El portaveu de Ciutadans ha manifestat que “el CAP de Lloret no s’ha de tancar quan acaba el mes de setembre, com passa ara, perquè a part que la temporada turística a Lloret de Mar és molt àmplia, els veïns del poble queden greument perjudicats gran part de l’any”.

Jordi Hernández ha posat en èmfasi que  “els turistes que visiten el municipi no acaben de creure’s que una població com Lloret de Mar no disposi d’urgència mèdiques nocturnes al mes d’octubre”. I ha conclòs afegint que   “és increïble que a l’any 2016 Lloret de Mar no disposi d’una farmàcia de guàrdia 24 hores un cop acabat l’estiu”.