El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Salt, Atilano González, ha anunciat que Ciutadans votarà a favor en la consulta del Sector Sud perquè “fomentarà la reactivació econòmica de la ciutat”. González ha constatat que al municipi hi ha “més de tres mil persones a l’atur” i davant d’aquesta situació  el regidor de Ciutadans  ha manifestat que “la implantació d’una gran superfície comercial sobre articles per la llar és només el principi, ja que atraurà a més empreses i Salt se’n beneficiarà ben aviat”.

 

El portaveu ha puntualitzat que els grups que defensen la postura del No no donen cap alternativa de millora i ha senyalat que “dels 21 regidors que hi ha a l’Ajuntament, n’hi ha 18 que aposten pel Sí i pel bé de la ciutat”. “No es por deixar perdre un projecte tant ambiciós com aquest”,ha sentenciat.

 

Gónzalez ha destacant que  des de C’s s’aposta per “escoltar a la ciutadania”, i ha afegit que“acceptarem el resultat malgrat no ser vinculant”. “Apostem per la nostra ciutat i pel nostre futur. És per això que no deixarem escapar aquesta oportunitat i votarem Sí”, ha conclòs.

foto-cs-salt