El passat dilluns vam viure un ple de pressupostos, uns pressupostos que estan pensats única i exclusivament per una ciutat de mínims i no per una ciutat com Girona, una ciutat que es mereix el millor, una ciutat que demana màxims.

En aquests pressupostos hem perdut la oportunitat d’incloure quelcom tan important com són els plans d’ocupació i millora per a la ciutat, uns plans d’ocupació que des de Ciutadans hem defensat dia rere dia.

No obstant hi continuem observant com l’equip de govern de la nostra ciutat realitza inversions estàtiques com la Casa Pastors o el fons Santos Torroella. On queda la millora en inversió als barris de la nostra ciutat i pels nostres ciutadans?

Ciutadans ha fet resssó de quina era la seva prioritat, un Projecte de millora i modernització de la Llera verda del riu de la zona Sud de la ciutat, la reactivació econòmica del barri del Carrer del Carme, igual que els barris de Sant Narcís i Santa Eugènia, sense deixar de banda Pontmajor, Taialà i la resta.

Necessitem una adequació una millora i sobretot la dignificació de l’estat dels diferents barris de la nostra ciutat, amb més urgència però, en els barris de Torre Gironella, Torre Alfons XII, Vila Roja i Font de la Pólvora.

Ens trobem amb uns pressupostos pensats pel centre de la ciutat i no per les perifèries existents d’aquesta.

Hi ha quelcom que tots els grups vam defensar durant la campanya electoral i és que Girona no és només el Barri Vell i el centre de la ciutat, no obstant dos del grups que ho defensaven, defensen ara uns pressupostos fets a mida, uns pressupostos que no reflecteixen en cap moment les necessitats dels barris, les demandes dels ciutadans i per tant la realitat de la nostra ciutat.

No obstant, en aquest cas, la regidora d’Hisenda, ha sabut negociar uns pressupostos a la baixa, un pressupostos adequats perquè el grup d’ERC-MES els aprovés.

El resum d’aquests pressupostos és molt clar:

1- El continuisme d’un cartipàs municipal

2-Partitocràcia en estat pur

3- Amiguisme dels socis de l’equip de govern.

Que car ens surt als gironins i gironines el resum d’aquests pressupostos.

Què deixem de rebre a canvi d’aquesta jugada entre CiU i ERC-MES?

1- La ciutat de futur que es mereix Girona

2- La ciutat d’oportunitats en clau de reactivació econòmica i laboral que ens mereixem

3- La ciutat que no dignifica, no adequa i per suposat no millora els barris de la seva perifèria.

Ens trobem amb uns pressupostos que queden molt lluny dels pressupostos que faria  el meu grup. Hem especificat, aclarit, i cridat als quatre vents, que necessitàvem una visió de la nostra ciutat enfocada cap al futur, enfocada cap a l’economia i enfocada cap a la projecció que ha de tenir com a capital de província.

17092015MiriamPujolar