El regidor de C’s a l’Ajuntament de Girona i diputat electe al Parlament, Jean Castel, considera que des dels poders públics cal fer “el que calgui per assegurar una adequada convivència entre el comerç tradicional i les grans superfícies”. Ho ha indicat avui a la inauguració del nou supermercat de la cadena alemanya Aldi a Girona.

 

Per  a Jean Castel es tracta “d’una bona notícia per la ciutat tant pel que fa al seu impacte positiu si parlem d’ocupació com pel seu significat urbanístic”, ha dit. “S’està acabant de perfilar un àrea comercial a l’entorn de les Hortes de Santa Eugènia” que “s’ha urbanitzat amb cura tenint en compte l’entorn, sense entrar en conflicte amb el comerç tradicional i aplicant en el projecte constructiu les energies renovables”, ha assenyalat Jean Castel.

 

1102015CastelyPujolaAldiapertura