“Cal solucionar els problemes de la gent i, per això, plantegem acords per sortir del bloqueig partitocràtic dins el qual som ara”. Així ho ha dit el cap de llista de Ciutadans (C’s) per Girona, després que ahir Inés Arrimadas plantegés un acord de mínims als partits no independentistes. I ha assegurat que “cal diàleg” perquè “les necessitats dels catalans estan per sobre dels debats estèrils”.

 

Castel, acompanyat pel segon diputat electe de C’s per Girona, Alfonso Sánchez, ha advertit que “Catalunya necessita un Govern el més aviat possible”. A més, ha reiterat que “Artur Mas ha de dimitir” per la seva “nefasta gestió al Govern i pels resultats electorals”. En canvi, ha destacat “la bona feina desenvolupada diàriament per C’s a les agrupacions locals”. Per exemple, “a Lloret vam aconseguir que s’aprovés una moció que permetrà treure la vila de l’AMI” i a Blanes “hem presentat una proposta perquè l’antic pavelló esportiu deixi de ser una propietat municipal sense ús”.

 

Alfonso Sánchez ha afegit que “cal que el Parlament deixi de ser un espai on es desenvolupen debats estèrils”. “Cal un govern amb les mans netes i que governi per tots els catalans”, ha destacat. I ha afegit que “la ciutadania és exigent i necessita deixar de banda els debats inútils”.Alfonso Sanchez Jean Castel y Inés Arrimadas