L’agrupació de C’s Blanes i la direcció territorial de C’s Girona denúncia actes il.legals el dia 12-o

El passat dia 3 d’octubre és va detectar mitjançant xarxes socials, que les joventuts d’ Esquerra Republicana de Catalunya volien fer un acte de desobediència a les 10.00 del matí del dia 12 d’octubre i tapar les plaques de plaça Espanya de Blanes i substituir-ho pels de la plaça de la independència, tot això amb la presència del diputat al parlament de Catalunya Pere Aragonès ( ERC).

C’s Blanes va posar en coneixement aquests possibles actes al Alcalde de Blanes Sr. Josep Marigó i, el cual va comentar de simbòlic els fets que es podien produir, però que estarien atents.

Des de Ciutadans volem fer denunciar la inhabilitat del equip de govern de Blanes, ja que al mateix temps de saber el que va succeir no va fer res per evitar-ho ni per retirar-ho el mateix dia, a hores d’ara encara queda per extreure una de les 3 plaques modificades.

C’s no pot concebre que no s’apliqui la llei en tota la seva amplitud i sigui vulnerada i ignorada per un equip de govern que representa a tots els blanencs, també exigim que tots els desperfectes ocasionats s’apliqui el reglament sancionador i és passi factura a les JERC, convocants dels actes i participants.

Ciutadans volem comentar que s’han de respectar els símbols de tothom i que no es pot demanar respecte sinó prediques amb l’exemple.