• El portaveu liberal, Cristóbal Posadas, apunta que la iniciativa “és compartida amb el moviment veïnal que dirigeix Carmen Vilà i Toni Valle i que compta amb un gran suport social”

Palamós, dimecres 14 d’abril de 2021.- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Palamós vol aconseguir que la localitat es converteixi en una destinació turística pet friendly i és per això que proposarà l’adequació de tres platges del municipi per a anar amb mascotes. “Aquesta iniciativa és compartida al 100% amb el moviment veïnal que dirigeixen Carmen Vilà i Toni Valle que compta amb un gran suport social que ja suma més de 700 firmes, ens sembla una idea que recull la demanda cada vegada més gran de facilitar la mobilitat i el turisme amb mascotes”, ha exposat el portaveu municipal de Cs, Cristóbal Posadas.

El portaveu de la formació liberal ha considerat insuficient la proposta del govern local de cedir cala Grau per a aquesta finalitat “perquè no disposa de mesures necessàries ni per a persones ni per a animals” i és per aquesta raó que Posadas proposa l’adaptació de la platja Gran, platja de la Fosca i plata del Castell. “La mesura és tan senzilla com disposar un tancat des de la zona que es delimiti fins a l’aigua per impedir que els gossos s’escapin i adequar dutxes i fonts per als animals i els seus amos”, ha explicat.

Posadas ha indicat que el govern municipal també hauria de buscar el suport dels empresaris d’hostaleria, turisme i comerç “com es fa en altres llocs d’Europa en els quals el viatjar amb mascotes resulta molt més senzill per les facilitats que ofereix el sector de l’oci, la restauració i l’allotjament”. De fet, el regidor ha advertit com la demanda d’hotels i càmpings que permetin accés amb mascotes no cessa d’augmentar, “a part que durant l’hivern els veïns podrien continuar usant aquestes zones, només és necessària una modificació de l’ordenança”.

 

 

Cs Palamós propone la adecuación de tres playas del municipio para ir con mascotas y convertirse en destino turístico ‘pet friendly’

  • El portavoz liberal Cristóbal Posadas apunta que la iniciativa “es compartida con el movimiento vecinal que dirigen Carme Vilà y Toni Valle y que cuenta con un gran apoyo social”

Palamós, miércoles 14 de abril de 2021.- El grupo municipal de Ciudadanos (Cs) en Palamós quiere conseguir que la localidad se convierta en un destino turístico pet friendly y es por ello que propondrá la adecuación de tres playas del municipio para ir con mascotas. “Esta iniciativa es compartida al 100% con el movimiento vecinal que dirige Carmen Vilà y Toni Valle y que cuenta con un gran apoyo social que ya suma más de 700 firmas, nos parece una idea que recoge la demanda cada vez mayor de facilitar la movilidad y el turismo con mascotas”, ha expuesto el portavoz municipal de Cs Cristóbal Posadas.

El portavoz de la formación liberal ha considerado insuficiente la propuesta del gobierno local de ceder cala Grau para este fin “porqué no dispone de medidas necesarias ni para personas ni para animales” y es por esa razón que Posadas propone la adaptación de la playa Gran, playa de la Fosca y plata del Castell. “La medida es tan sencilla como disponer un vallado desde la zona que se delimite hasta el agua para impedir que los perros se escapen y adecuar duchas y fuentes para los animales y sus dueños”, ha explicado.

Posadas ha indicado que el gobierno municipal también debería buscar el apoyo de los empresarios de hostelería, turismo y comercio “como se hace en otros lugares de Europa en los que el viajar con mascotas resulta mucho más sencillo por las facilidades que ofrece el sector del ocio, la restauración y el alojamiento”. De hecho, el concejal ha advertido como la demanda de hoteles y campings que permitan acceso con mascotas no cesa de aumentar, “a parte que durante el invierno los vecinos podrían seguir usando estas zonas, solo es necesaria una modificación de la ordenanza”.