• Jean Castel (candidat de Cs per Girona): “El 20 de gener li van donar 48h per retirar-ho tot i hem advertit de l’incompliment de la resolució i que ho traslladi a Fiscalia”

Torroella de Montgrí, divendres 29 de gener de 2021.- El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, ha anunciat aquest matí que el partit taronja ha interposat una nova denúncia davant la Junta Electoral de Zona (JEZ) per advertir de la possible desobediència de l’alcalde de Vidreres per no donar compliment de la resolució de la JEZ que li donava 48h per retirar la propaganda separatista dels edificis municipals. “El 20 de gener li van donar 48 hores per retirar-ho tot i hem advertit de l’incompliment de la resolució i que ho traslladi a Fiscalia”, ha explicat Castel.

Castel, ha referit també que ha iniciat els actes de campanya a Torroella de Montgrí perquè “és el lloc on fa dos anys se’ns van vulnerar els drets a la llibertat ideològica”. Precisament, el candidat liberal ha destacat com avui “sí que s’ha pogut instal·lar la carpa informativa que ens van negar fa dos anys”. També des de Torroella de Montgrí, el candidat liberal ha fet una crida a la participació en les properes eleccions “perquè el vot constitucionalista que representa Ciutadans val triple perquè garanteix la recuperació econòmica i laboral, som el bloc de contenció del separatisme i l’única garantia perquè no es pugui reeditar un tripartit”.

Finalment, el candidat taronja ha recordat que la formació seguirà vetllant “per una celebració d’eleccions lliures” i per aquest motiu ha advertit que “seguirem vetllant pel compliment de la neutralitat de les institucions públiques en cada municipi de la província, el separatisme no pot utilitzar les institucions de tots com a plafó d’anuncis particular”.

 

 

Ciudadanos denuncia ante la Junta Electoral la desobediencia del alcalde de Vidreres por incumplir la resolución que le obligaba a retirar la propaganda separatista

  • Jean Castel (candidato de Cs por Girona): “El 20 de enero le dieron 48h para retirarlo todo y hemos advertido del incumplimiento de la resolución y que lo traslade a Fiscalía”

Torroella de Montgrí, viernes 29 de enero de 2021.- El candidato de Ciudadanos (Cs) por Girona a las elecciones autonómicas Jean Castel ha anunciado esta mañana que el partido naranja ha interpuesto una nueva denuncia ante la Junta Electoral de Zona (JEZ) para advertir de la posible desobediencia del alcalde de Vidreres por no dar cumplimiento de la resolución de la JEZ que le daba 48h para retirar la propaganda separatista de los edificios municipales. “El 20 de enero le dieron 48 horas para retirarlo todo y hemos advertido del incumplimiento de la resolución y que lo traslade a Fiscalía”, ha explicado Castel.

Castel ha referido también que ha iniciado los actos de campaña en Torroella de Montgrí porque “es el lugar donde hace dos años se nos vulneraron los derechos a la libertad ideológica”. Precisamente, el candidato liberal ha destacado como hoy “sí que se ha podido instalar la carpa informativa que nos negaron hace dos años”. También desde Torroella de Montgrí, el candidato liberal ha hecho un llamamiento a la participación en las próximas elecciones “porque el voto constitucionalista que representa Ciudadanos vale triple porque garantiza la recuperación económica y laboral, somos el bloque de contención del separatismo y la única garantía para que no se pueda reeditar un tripartito”.

Finalmente, el candidato naranja ha recordado que la formación seguirá velando “por una celebración de elecciones libres” y por este motivo ha advertido que “seguiremos velando por el cumplimiento de la neutralidad de las instituciones públicas en cada municipio de la provincia, el separatismo no puede utilizar las instituciones de todos como plafón de anuncios particular”.