• El candidat* al Congrés per Girona explica que Ciutadans impulsarà un pla de suport a la difusió de la història espanyola per a revertir“la falsa llegenda negra”

Girona, dimarts 23 d’abril de 2019.- El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, considera que“el dia de Sant Jordi hauria de ser la festa de Catalunya i ser declarada patrimoni de la humanitat”. Amelló, que al costat del candidat al Senat per Girona, Bernat Doria, ha recorregut la província per a visitar les agrupacions de Ciutadans que han muntat una carpa per a oferir roses a la població, entén que Sant Jordi “és una festa en la qual tots els catalans se senten representats”.

Amelló ha recordat que Ciutadans ha portat diverses vegades al Parlament de Catalunya la proposta perquè Sant Jordi sigui la festa de tots els catalans “i no l’11 de setembre patrimonialitzat pels separatistes”. De fet, la proposta per a declarar Sant Jordi com la festa de Catalunya també es va presentar a l’ajuntament de Barcelona i en el Congrés dels Diputats.

El candidat taronja ha aprofitat Sant Jordi per a exposar que Ciutadans impulsarà un pla nacional de foment de la lectura i el llibre que inclourà “un IVA súper reduït per a llibres i diaris digitals”. A part, “crearem un pla  d’internacionalització de cultura i llengua espanyola per a expandir les nostres institucions culturals”.

Finalment, Amelló ha afirmat que Ciutadans impulsarà un pla de suport a la difusió de la història espanyola per a revertir “la falsa llegenda negra que ha devaluat la imatge del nostre país”.

El senador, Bernat Doria, ha adquirit avui el llibre Patria, de Fernando Aramburu. Amelló ha comprat  Contra el separatisme, de Fernando Savater.

 

 

Amelló (Cs): “El día de Sant Jordi debería ser la fiesta de Catalunya y ser declarada patrimonio de la humanidad”

  • El candidato al Congreso por Girona explica que Ciudadanos impulsará un plan de apoyo a la difusión de la historia española para revertir“la falsa leyenda negra”

Girona, martes 23 de abril de 2019.- El cabeza de lista de Ciudadanos al Congreso de los Diputados por Girona, Héctor Amelló, considera que “el día de Sant Jordi debería ser la fiesta de Catalunya y ser declarada patrimonio de la humanidad”. Amelló, que junto al candidato al Senado por Girona, Bernat Doria, ha recorrido la provincia para visitar las agrupaciones de Ciudadanos que han montado una carpa para ofrecer rosas a la población, entiende que Sant Jordi “es una fiesta en la que todos los catalanes se sienten representados”.

Amelló ha recordado que Ciudadanos ha llevado varias veces al Parlament de Catalunya la propuesta para que Sant Jordi sea la fiesta de todos los catalanes “y no el 11 de septiembre patrimonializado por los separatistas”. De hecho, la propuesta para declarar Sant Jordi como la fiesta de Catalunya también se presentó en el ayuntamiento de Barcelona y en el Congreso de los Diputados.

El candidato naranja ha aprovechado Sant Jordi para exponer que Ciudadanos impulsará un plan nacional de fomento de la lectura y el libro que incluirá “un IVA súper reducido para libros y periódicos digitales”. A parte, “crearemos un plan de internacionalización de cultura y lengua española para expandir nuestras instituciones culturales”.

Por último, Amelló ha afirmado que Ciudadanos impulsará un plan de apoyo a la difusión de la historia española para revertir “la falsa leyenda negra que ha devaluado la imagen de nuestro país”.

El senador, Bernat Doria, ha adquirido hoy el libro Patria, de Fernando Aramburu. Amelló ha comprado  Contra el separatismo, de Fernando Savater.