Girona, dimecres 16 de gener de 2019.- “Girona necessita una alcaldessa que solucioni els problemes reals i no una activista separatista”. D’aquesta manera ha criticat la portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, la visita que ha realitzat aquest matí l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, a la comissaria de la Policia Nacional després de conèixer-se la detenció de dos alcaldes de la província per desordres públics. “No vam veure que Madrenas baixés ahir a rebre els veïns de Font de la Pólvora que es van manifestar pels constants talls de llum que pateix el barri i no obstant això avui ha estat la primera en arribar a la comissaria” ha indicat.

Per a la portaveu taronja, l’actitud que exhibeix Madrenas en aquests casos “demostra que l’alcaldessa diferencia entre ciutadans de primera i ciutadans de segona perquè en assumptes d’independentisme sempre està aquí però per a gestionar el dia a dia està absent”.

A més, li ha retret que “sempre doni la cara pel monotema però no tingui temps de gestionar la ciutat” i passin “anomalies periòdiques” tals com que “les grues municipals circulin sense assegurança, ascensors municipals faci més de 10 anys sense haver-se revisat, tenir concessions de bars caducades de fa 15 anys o haver estat a punt de perdre el servei municipal de bus per no haver renovat la concessió del servei”.

És per totes aquestes qüestions que Pujola ha reclamat a l’alcaldessa que es posi a “treballar per l’interès general de la ciutat i no per l’interès particular de l’independentisme” al mateix temps que li ha recriminat que durant el seu mandat “ni s’ha desenvolupat el pla especial de la Devesa, ni l’integral de Sant Narcís, ni s’ha solucionat el problema de l’habitatge, ni s’han començat les obres en el Modern, ni del Parc Central”. “Porta tot el mandat ocultant la seva gestió nefasta amb la bandera independentista”, ha finalitzat.

 

 

 

Pujola (Cs): “Girona necesita una alcaldesa que solucione problemas reales y no una activista separatista”

  • La portavoz de Ciudadanos, Míriam Pujola, indica que Madrenas“lleva todo el mandato ocultando su gestión nefasta con la bandera independentista”

 Girona, miércoles 16 de enero de 2019.- “Girona necesita una alcaldesa que solucione los problemas reales y no una activista separatista”. De este modo ha criticado la portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Míriam Pujola, la visita que ha realizado esta mañana la alcaldesa de la ciudad, Marta Madrenas, a la comisaría de la Policía Nacional tras conocerse la detención de dos alcaldes de la provincia por desórdenes públicos. “No vimos que Madrenas bajara ayer a recibir a los vecinos de Font de la Pólvora que se manifestaron por los constantes cortes de luz que sufre el barrio y sin embargo hoy ha sido la primera en llegar a la comisaría” ha indicado.

Para la portavoz naranja, la actitud que exhibe Madrenas en estos casos “demuestra que la alcaldesa diferencia entre ciudadanos de primera y ciudadanos de segunda porque en asuntos de independentismo siempre está ahí pero para gestionar el día a día está ausente”.

Además, le ha afeado que “siempre de la cara por el monotema pero no tenga tiempo de gestionar la ciudad” y ocurran “anomalías periódicas”tales como que “las grúas municipales circulen sin seguro, ascensores municipales lleven más de 10 años sin haberse revisado, tener concesiones de bares caducadas de hace 15 años o haber estado a punto de perder el servicio municipal de bus por no haber renovado la concesión del servicio”.

Es por todas estas cuestiones que Pujola ha apremiado a la alcaldesa a “trabajar por el interés general de la ciudad y no por el interés particular del independentismo” al tiempo que le ha recriminado que durante su mandato “ni se ha desarrollado el plan especial de la Devesa, ni el integral de Sant Narcís, ni se ha solucionado el problema de la vivienda, ni se han empezado las obras en el Modern, ni el Parc Central”“Lleva todo el mandato ocultando su gestión nefasta con la bandera independentista”, ha finalizado.