• El candidat gironí a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, ha recordat que la província pateix un alt índex de robatoris en l’interior de domicilis

Figueres, dissabte 6 de febrer de 2021.- El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, s’ha compromès aquest matí en “treballar per revertir la situació d’inseguretat que pateixen molts municipis de Girona que han vist com s’han incrementat els fets delictius”. Així ho ha manifestat durant una visita en el barri del Culubret de Figueres, acompanyat del número 2 de la candidatura i també portaveu municipal, Héctor Amelló, juntament amb alguns veïns del barri que han posat de manifest les necessitats més immediates del barri. Castel també ha mantingut una reunió amb l’associació Hesed.

Castel ha lamentat l’abandonament del barri del Culubret “i tants altres barris de la província on l’administració no ha volgut ser-hi al costat”. El candidat liberal ha manifestat com hi ha molts punts de la província amb inseguretat creixent a causa “de bandes organitzades, tràfic de drogues, okupacions d’habitatges que suposen vulnerar la intimitat de molts veïns i un alt índex de robatoris en l’interior de domicilis”. Per aquesta raó, el candidat s’ha compromès “a treballar des del primer moment” en el disseny d’estratègies que permetin “recuperar la tranquil·litat dels barris i disminuir els índexs delinqüencials”.

El candidat liberal ha remarcat la necessitat de votar per la formació taronja en les properes eleccions autonòmiques “perquè tenim un compromís amb la ciutadania i volem treballar des d’un departament d’Interior que adeqüi els efectius a rebaixar la inseguretat que està patint la ciutadania”.

Durant la visita al barri del Culubret, Castel també ha destacat com es tracta d’una zona que ha patit més de 260 talls de llum el darrer any “a causa de la sobrecàrrega de la línia elèctrica provocada per uns pocs que cometen frau per alimentar cultius d’interior”.

 

 

Castel (Cs): “La inseguridad ha crecido en muchos municipios de Girona y nos comprometemos a revertir esta situación”

  • El candidato gerundense a las elecciones autonómicas Jean Castel ha recordado que la provincia sufre un alto índice de robos en el interior de domicilios

Figueres, sábado 6 de febrero de 2021.- El candidato de Ciudadanos (Cs) por Girona a las elecciones autonómicas Jean Castel se ha comprometido esta mañana a “trabajar para revertir la situación de inseguridad que sufren muchos municipios de Girona que han visto cómo se han incrementado los hechos delictivos”. Así lo ha manifestado durante una visita en el barrio del Culubret de Figueres acompañado del número 2 de la candidatura y también portavoz municipal Héctor Amelló junto con algunos vecinos del barrio que han puesto de manifiesto las necesidades más inmediatas del barrio. Castel también ha mantenido una reunión con la asociación Hesed.

Castel ha lamentado el abandono del barrio del Culubret “y tantos otros barrios de la provincia donde la administración no ha querido estar al lado”. El candidato liberal ha manifestado cómo hay muchos puntos de la provincia con inseguridad creciente a causa “de bandas organizadas, tráfico de drogas, okupaciones de viviendas que suponen vulnerar la intimidad de muchos vecinos y un alto índice de robos en el interior de domicilios”. Por esta razón, el candidato se ha comprometido “a trabajar desde el primer momento” en el diseño de estrategias que permitan “recuperar la tranquilidad de los barrios y disminuir los índices delicuenciales”.

El candidato liberal ha remarcado la necesidad de votar por la formación naranja en las próximas elecciones autonómicas “porque tenemos un compromiso con la ciudadanía y queremos trabajar desde un departamento de Interior que adecue los efectivos a rebajar la inseguridad que está sufriendo la ciudadanía”.

Durante la visita en el barrio del Culubret, Castel también ha destacado como se trata de una zona que ha sufrido más de 260 cortes de luz el último año “a causa de la sobrecarga del tendido eléctrico provocado por unos pocos que cometen fraude para alimentar cultivos de interior”.