• El cap de llista per Girona a les eleccions del 14F visita Lloret el dia que el ple ha de decidir si accepta la proposta de Cs per mantenir la mesura extraordinària d’ampliació de les terrasses de bars i restaurants

Lloret de Mar, dilluns 25 de gener de 2021.- “Les activitats econòmiques a Catalunya ho estan passant molt malament, estan en una situació crítica i volen saber a quantes persones podran contractar, quants dies podran obrir, de quina manera podran obrir i quins seran els criteris”. D’aquesta manera tant contundent ha valorat el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques del 14 de febrer, Jean Castel, la situació que estan vivint els sectors productius la crisi provocada per la Covid-19. Ho ha dit en una visita Lloret de Mar en la qual s’ha reunit amb el grup municipal que avui presentarà una proposta en el ple municipal per tal que durant el 2021 es mantingui la mesura extraordinària que va permetre l’ampliació de les terrasses de bars i restaurants.

Castel ha volgut recordar com “les activitats econòmiques s’han anat adaptant” a les mesures decretades però ha senyalat també la necessitat que des de l’administració se’ls faci costat “i es garanteixin les ajudes pertinents”. En aquest sentit, el candidat liberal ha manifestat que “Ciutadans vol governar Catalunya per garantir aquests plans d’ajudes a partir del dia 15 de febrer” perquè es tracta d’una qüestió “urgent” pel fet que son multitud els negocis que han de suportar una despesa fixa mentre tenen la persiana baixada i no obtenen beneficis o veuen reduït el rendiment a causa de les restriccions horàries. “Al darrera de cada activitat econòmica hi ha famílies i persones que depenen d’aquests llocs de treball i necessiten garanties de futur”, ha finalitzat.

 

 

Castel (Cs): “Las actividades económicas quieren saber a cuántas personas podrán contratar, cuántos días podrán abrir y cuáles serán los criterios”

  • El cabeza de lista por Girona a las elecciones del 14F visita Lloret el día que el pleno tiene que decidir si acepta la propuesta de Cs para mantener la medida extraordinaria de ampliación de las terrazas de bares y restaurantes

Lloret de Mar, lunes 25 de enero de 2021.- “Las actividades económicas en Cataluña lo están pasando muy mal, están en una situación crítica y quieren saber a cuántas personas podrán contratar, cuántos días podrán abrir, de qué manera podrán abrir y cuáles serán los criterios”. De este modo tant contundente ha valorado el candidato de Ciudadanos (Cs) por Girona a las elecciones autonómicas del 14 de febrero Jean Castel la situación que están viviendo los sectores productivos la crisis provocada por la Covid-19. Lo ha dicho en una visita Lloret de Mar en la que se ha reunido con el grupo municipal que hoy presentará una propuesta en el pleno municipal para que durante el 2021 se mantenga la medida extraordinaria que permitió la ampliación de las terrazas de bares y restaurantes.

Castel ha querido recordar como “las actividades económicas se han ido adaptando” a las medidas decretadas pero ha señalado también la necesidad que desde la administración se las apoye “y se garanticen las ayudas pertinentes”. En este sentido, el candidato liberal ha manifestado que “Ciudadanos quiere gobernar Cataluña para garantizar estos planes de ayudas a partir del día 15 de febrero” porque se trata de una cuestión “urgente” por el hecho que son multitud los negocios que tienen que soportar un gasto fijo mientras tienen la persiana bajada y no obtienen beneficios o ven reducido el rendimiento a causa de las restricciones horarias. “Detrás de cada actividad económica hay familias y personas que dependen de estos puestos de trabajo y necesitan garantías de futuro”, ha finalizado.