• El portaveu provincial Jean Castel s’ha reunit amb l’Associació de Marxant de la Devesa de Girona i ha visitat el Mercat del Lleó

Girona, dimarts 22 de desembre de 2020.- “Els marxant i mercats de proximitat necessitat també d’un pla d’ajuda perquè estan patint caigudes d’entre el 70 i el 90% del seu comerç i la improvisació del Govern els està afectant”. D’aquesta manera s’ha pronunciat el portaveu provincial de Ciutadans, Jean Castel, després d’haver mantingut una reunió amb representants de l’Associació de Marxant de la Devesa i haver visitat també el Mercat del Lleó de Girona.

Castel ha lamentat “la confusió que genera la improvisació del govern” que està afectant el sector dels comerciants de proximitat. “Cal recordar que darrere aquests comerciants també hi ha la generació de molts llocs de treball que també son essencials per a l’activitat econòmica”, ha volgut manifestar el portaveu.

El diputat autonòmic ha remarcat la necessitat de “salvar aquest sector” que també ha acusat d’una forma molt notòria l’impacte provocat per la crisi de la Covid-19. “No podem deixar morir el mercat de proximitat i toca salvaguardar els seus interessos, el seu futur i les opcions laborals”, ha finalitzat.

 

 

Castel (Cs): “Los marchantes y mercados de proximidad necesitan también un plan de ayuda porque están sufriendo caídas de entre el 70 y el 90%”

  • El portavoz provincial Jean Castel se ha reunido con la Asociación de Marchantes de la Devesa de Girona y ha visitado el Mercado del León

Girona, martes 22 de diciembre de 2020.- “Los marchantes y mercados de proximidad necesitan también de un plan de ayuda porque están sufriendo caídas de entre el 70 y el 90% de su comercio y la improvisación del Gobierno les está afectando”. De este modo se ha pronunciado el portavoz provincial de Ciudadanos Jean Castel después de haber mantenido una reunión con representantes de la Asociación de Marchantes de la Devesa y haber visitado también el Mercado del Lleó en Girona.

Castel ha lamentado “la confusión que genera la improvisación del gobierno” que está afectando al sector de los comerciantes de proximidad. “Debemos recordar que detrás de estos comerciantes también está la generación de muchos puestos de trabajo que también son esenciales para la actividad económica”, ha querido manifestar el portavoz.

El diputado autonómico ha remarcado la necesidad de “salvar este sector” que también ha acusado de una forma muy notoria el impacto provocado por la crisis de la Covid-19. “No podemos dejar morir el mercado de proximidad y toca salvaguardar sus intereses, su futuro y las opciones laborales”, ha finalizado.