Girona, dilluns 14 de desembre 2020.-  Ciutadans (Cs) ha posat en marxa una campanya nadalenca de recollida de joguines a Catalunya per a famílies necessitades. La iniciativa, que comença avui, durarà tota la setmana i es durà a terme en totes les seus provincials de la formació taronja. A Girona la recollida es farà dimecres i dijous de les 11h a les 13h a la seu del carrer de la Rutlla, 132.

La campanya es realitza en col·laboració amb Creu Roja i és una iniciativa més que s’emmarca en el compromís amb les activitats socials i amb el foment de la solidaritat, elements clau en el projecte de Ciutadans.

A Cs volem estar al costat dels que més ho necessiten en aquestes dates tan assenyalades, especialment en un any en què tots els catalans han patit els estralls d’aquesta crisi. Per això, portem a terme aquesta iniciativa per aportar el nostre granet de sorra a la causa que defensa Creu Roja. Estem convençuts que des de la solidaritat entre ciutadans ens en sortirem.

 

 

Ciudadanos (Cs) pone en marcha una campaña navideña de recogida de juguetes en Cataluña

Girona, lunes 14 de diciembre de 2020.- Ciudadanos (Cs) ha puesto en marcha una campaña navideña de recogida de juguetes en Cataluña para familias necesitadas. La iniciativa, que empieza hoy, durará toda la semana y se llevará a cabo en todas las sedes provinciales de la formación naranja. A Girona la recogida se hará miércoles y jueves de las 11h a la 13h en la sede de la calle de la Rutlla, 132.

La campaña se realiza en colaboración con Cruz Roja y es una iniciativa más que se enmarca en el compromiso con las actividades sociales y con el fomento de la solidaridad, elementos clave en el proyecto de Ciudadanos.

En Cs queremos estar al lado de quienes más lo necesitan en estas fechas tan señaladas, especialmente en un año en el que todos los catalanes han sufrido los estragos de esta crisis. Por eso, llevamos a cabo esta iniciativa para aportar nuestro granito de arena a la causa que defiende Cruz Roja. Estamos convencidos que desde la solidaridad entre ciudadanos saldremos de esta.