Cs Castelló d’Empúries reclama que el pressupost municipal contingui una partida per a comprar els terrenys per a situar el nou institut i l’escola Bruel

  • El regidor liberal, Samuel Menacho, també proposa partides concretes per a millorar els barris de Castelló Nou, Puigmal i Mas Nou

Castelló d’Empúries, dijous 5 de novembre de 2020.- El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Samuel Menacho, ha avançat algunes de les peticions que formularà el partit taronja en el nou projecte de pressupostos municipals. Entre aquestes, hi ha la reclamació de destinar una partida a l’adquisició dels terrenys que permetran situar el nou institut i l’escola Bruel. “Considerem irrenunciable aquest punt perquè l’ajuntament ha de mostrar tenir plena disposició per eliminar els barracons i disposar d’un centre escolar digne”, ha explicat el regidor.

Menacho també ha avançat que entre les mesures proposades per Ciutadans també figurarà “destinar partides per a inversió de millores en els barris de Castelló Nou, Puigmal i Mas Nou que estan absolutament oblidats per part dels governs que s’han anat succeint al llarg dels anys”, ha precisat. Lligat a aquesta qüestió, el regidor ha indicat la necessitat de disposar d’un gimnàs municipal i una pista de pàdel coberta “perquè és una reivindicació de la ciutadania i l’ajuntament disposa de terreny municipal per a fer-lo just al costat del pavelló poliesportiu”.

D’altra banda, el regidor taronja ha reivindicat la necessitat de reservar una partida pressupostària per a la creació de dos parcs de gronxadors per a nens amb mobilitat reduïda, un a Castelló i l’altre en Empuriabrava i destinar una altra partida per a la realització d’estudis energètics que permetin la col·lació de plaques solars en edificis públics i la reposició d’arbres malalts del municipi per varietats més adaptades a les característiques de la regió.

Finalment, des de Ciutadans també veuen imprescindible preveure l’adquisició de la residència privada d’Empuriabrava i destinar la partida oberta que es va deixar per a l’adquisició del local Neptú a fi de convertir-lo en un centre cívic.

 

 

Cs Castelló d’Empúries reclama que el presupuesto municipal contenga una partida para comprar los terrenos para ubicar el nuevo instituto y la escuela Bruel

  • El concejal liberal Samuel Menacho también propone partidas concretas para mejorar los barrios de Castelló Nou, Puigmal y Mas Nou

Castelló d’Empúries, jueves 5 de noviembre de 2020.- El concejal de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Castelló d’Empúries-Empuriabrava Samuel Menacho ha avanzado algunas de las peticiones que formulará el partido naranja en el nuevo proyecto de presupuestos municipales. Entre ellas, está la reclamación de destinar una partida a la adquisición de los terrenos que permitirán ubicar el nuevo instituto y la escuela Bruel. “Consideramos irrenunciable este punto porqué el ayuntamiento debe mostrar tener plena disposición en eliminar los barracones y disponer de un centro escolar digno”, ha explicado el concejal.

Menacho también ha avanzado que entre las medidas propuestas por Ciudadanos también figurará “destinar partidas para inversión de mejoras en los barrios de Castelló Nou, Puigmal y Mas Nou que están absolutamente olvidados por parte de los gobiernos que se han ido sucediendo a lo largo de los años”, ha precisado. Ligado a esta cuestión, el concejal ha indicado la necesidad de disponer de un gimnasio municipal y una pista de pádel cubierta “porqué es una reivindicación de la ciudadanía y el ayuntamiento dispone de terreno municipal para hacerlo justo al lado del pabellón polideportivo”.

Por otro lado, el concejal naranja ha reivindicado la necesidad de reservar una partida presupuestaria para la creación de dos parques de columpios para niños con movilidad reducida, uno en Castelló y el otro en Empuriabrava y destinar otra partida para la realización de estudios energéticos que permitan la colación de placas solares en edificios públicos y la reposición de árboles enfermos del municipio por variedades más adaptadas a las características de la región.

Finalmente, desde Ciudadanos también ven imprescindible prever la adquisición de la residencia privada d’Empuriabrava y destinar la partida abierta que se dejó para la adquisición del local Neptú a fin de convertirlo en un centro cívico.