• El secretari provincial d’Acció Institucional de Cs a la província, Héctor Amelló, assenyala que les noves mesures decretades per la Generalitat incideixen especialment en els sectors que ja estaven especialment castigats per la pandèmia

Figueres, dimecres 14 d’octubre de 2020. El secretari d’Acció Institucional de Ciutadans (Cs) a la província, Héctor Amlleó, reclama que des dels Ajuntaments gironins s’impulsin mesures de tipus econòmic i fiscal per a ajudar als sectors afectats per les noves restriccions decretades per la Generalitat davant la segona onada de la pandèmia de la Covid-19. En el marc dels acords aconseguits fa uns mesos durant la pandèmia, Cs demana que es recuperin i ampliïn les ajudes i incentius per als sectors afectats.Amelló recorda la necessitat de fer costat a les empreses i autònoms i és per això que ha anunciat que en aquells municipis amb representació del partit promouran els acords necessaris perquè es concedeixin ajudes als col·lectius econòmics que més estan patint els efectes de la pandèmia.

Amelló, ha apuntat que des de la formació liberal s’han mostrat preocupats per la situació sanitària, però també per les noves “bandades del Govern de la Generalitat”, a qui acusen d’adoptar mesures “improvisades, sense tenir un pla B i deixant a l’estacada a bars i restaurants, un dels sectors més afectats per la crisi”. En aquest sentit, secretari provincial d’Acció Institucional ha exigit “responsabilitat, consens i ajudes decidides” per a intentar superar aquesta situació.

 

 

Ciudadanos (Cs) reclama en los ayuntamientos medidas económicas y fiscales para los sectores afectados por las nuevas restricciones ante la segunda ola del Covid-19

 

  • El secretario provincial de Acción Institucional de Cs en la provincia Héctor Amelló señala que las nuevas medidas decretadas por la Generalitat inciden especialmente en los sectores que ya estaban especialmente castigados por la pandemia

Figueres, miércoles 14 de octubre de 2020. El secretario de Acción Institucional de Ciudadanos (Cs) en la província, Héctor Amelló, reclama que des de los Ayuntamientos se impulsen medidas de tipo económico y fiscal para ayudar a los sectores afectados por las nuevas restricciones decretadas por la Generalitat ante la segunda ola de la pandemia del Covid-19. En el marco de los acuerdos alcanzados hace unos meses durante la pandemia, Cs pide que se recuperen y amplíen las ayudas e incentivos para los sectores afectados.

Amelló recuerda la necesidad de apoyar a las empresas y autónomos y es por ello que ha anunciado que en los municipios con representación del partido  van a promover los acuerdos necesarios para que se concedan ayudas a los colectivos económicos que más están sufriendo los efectos de la pandemia.

Amelló ha apuntado que desde la formación liberal se han mostrado preocupados por la situación sanitaria, pero también por los nuevos “bandazos del Govern de la Generalitat”, a quien acusan de adoptar medidas “improvisadas, sin tener un plan B y dejando en la estacada a bares y restaurantes, uno de los sectores más afectados por la crisis”. En ese sentido, el secretario provincial de Acción Institucional ha exigido “responsabilidad, consenso y ayudas decididas” para intentar superar esta situación