• El portaveu provincial Jean Castel lamenta “l’apropiació abusiva i desvergonyida” que el separatisme ha fet de la jornada

Girona, divendres 11 de setembre de 2020.- El portaveu provincial de Ciutadans (Cs) i diputat al Parlament, Jean Castel, ha considerat “injust que la Diada sigui una jornada d’exclusió pensada per confrontar a i servir d’altaveu processista per mantenir viva la confrontació iniciada pel separatisme”. És per això que ha indicat que la formació taronja no participarà en els actes institucionals organitzats per a la jornada.

El portaveu provincial ha recordat que “a més de la meitat dels catalans ens indigna que una determinada ideologia s’apropiï de la Diada de forma abusiva i desvergonyida”, ha defensat Castel. El diputat també ha reclamat que la celebració es faci amb totes les mesures de seguretat per garantir la seguretat de tothom. A més, ha remarcat que Ciutadans sempre ha apostat perquè la Diada se celebri per Sant Jordi, “perquè realment sigui una jornada de convivència, futur i d’unió entre tots els catalans”.

 

 

Castel (Cs): “Es injusto que la Diada sea una jornada de exclusión pensada para confrontar y servir de altavoz procesista

  • El portavoz provincial Jean Castel lamenta “la apropiación abusiva y desvergonzada” que el separatismo ha hecho de la jornada

Girona, viernes 11 de septiembre de 2020.- El portavoz provincial de Ciudadanos (Cs) y diputado en el Parlament, Jean Castel, ha considerado “injusto que la Diada sea una jornada de exclusión pensada para confrontar y servir de altavoz procesista para mantener viva la confrontación iniciada por el separatismo”. Es por eso que ha indicado que la formación naranja no participará en los actos institucionales organizados para la jornada.

El portavoz provincial ha recordado que “a más de la mitad de los catalanes nos indigna que una determinada ideología se apropie de la Diada de forma abusiva y desvergonzada”, ha defendido Castel. El diputado también ha reclamado que la celebración se haga con todas las medidas de seguridad para garantizar la seguridad de todo el mundo. Además, ha remarcado que Ciudadanos siempre ha apostado para que la Diada se celebre por Sant Jordi, “para que realmente sea una jornada de convivencia, futuro y de unión entre todos los catalanes”.