• El portaveu de Girona, Daniel Pamplona, recorda que el 2017 l’alcaldessa ja va suspendre els focs artificials de manera unilateral

Girona, dimarts 21 d’octubre de 2019.- “No existeix cap raó perquè el govern de Girona suspengui les Fires de Sant Narcís”. Amb aquesta contundència s’ha pronunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona, en saber que el govern ha convocat una reunió demà a la tarda en la qual abordarà aquesta possibilitat. “No considerem pertinent el debat sobre la potencial suspensió de les Fires”, ha afegit.

Per al regidor liberal “resulta un escàndol” el mer plantejament de suspendre unes fires “que són de tots els gironins, sense exclusió i sense apriorismes ideològics”. De fet, Pamplona ha volgut recriminar aquesta actitud “caciquil” perquè “és exactament la mateixa que ja li vam veure a l’alcaldessa fa dos anys quan va cancel·lar de manera unilateral els focs artificials de les Fires de Sant Narcís”.

Finalment, Pamplona ha remarcat que si el motiu que esgrimeix el govern local és una qüestió de seguretat, “això suposaria un reconeixement implícit que la violència dels CDR se’ls ha escapat de les mans aquesta setmana de disturbis”.

 

 

Pamplona (Cs): “No existe razón alguna para que el gobierno de Girona suspenda les Fires de Sant Narcís”

  • El portavoz de Girona, Daniel Pamplona, recuerda que en 2017 la alcaldesa ya suspendió los fuegos artificiales de forma unilateral

Girona, martes 21 de octubre de 2019.- “No existe razón alguna para que el gobierno de Girona suspenda les Fires de Sant Narcís”. Con esa contundencia se ha pronunciado el portavoz de Ciudadanos (Cs) en el Ayuntamiento de Girona, Daniel Pamplona, al saber que el gobierno ha convocado una reunión para mañana por la tarde en la que abordará esta posibilidad. “No consideramos pertinente el debate sobre la potencial suspensión de las Ferias”, ha añadido.

Para el concejal liberal “resulta un escándalo” el mero planteamiento de suspender unas ferias “que son de todos los gerundenses, sin exclusión y sin apriorismos ideológicos”. De hecho, Pamplona ha querido recriminar esta actitud “caciquil” porque “es exactamente la misma que ya le vimos a la alcaldesa hace dos años cuando canceló de forma unilateral los fuegos artificiales de les Fires de Sant Narcís”.

Finalmente, Pamplona ha remarcado que si el motivo que esgrime el gobierno local es una cuestión de seguridad, “eso supondría un reconocimiento implícito que la violencia de los CDR se les ha ido de las manos esta semana de disturbios”.